DENİZ’İN MUTLU GÜNÜ

Okuduğunuz haber
COŞAR SAHAYA İNDİ

YENİPAZAR BELEDİYESİ

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR SAHAYA İNDİ

COŞAR SAHAYA İNDİ

Koronavirüs mücadelesinde yapmış olduğu çalışmalarla büyük farkındalık uyandıran, halkın virüse yakalanmaması noktasında çalışmaları aralıksız sürdüren Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ekibiyle birlikte bir kez daha sahaya indi. Boğazlıyan halkını maske, hijyen ve sosyal mesafe konusunda bilinçlendiren Başkan Coşar, maske dağıtarak vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.

GÜNCEL      12 Agustos 2020 - 23:40     0

COŞAR SAHAYA İNDİ

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve yüzbinlerce insanın ölümüne ve milyonlarca insanın da yaşamını etkileyen coronavirüs tehdidine karşı Belediye’nin tüm imkanlarını seferber eden Başkan Gökhan Coşar, bir kez daha sahaya inerek esnaf ve vatandaşları daha fazla dikkatli ve daha fazla duyarlı olmaya davet etti.
Belediye Encümenleri, Zabıta ekipleri ve birim müdürleri ile birlikte Boğazlıyan’ı karış karış dolaşarak vatandaşı maske, hijyen ve sosyal mesafe kuralları konusunda bir kez daha uyaran Başkan Coşar, “Hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyor, zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza inanıyoruz.
Tüm hemşehrilerimi salgın tedbirlerine uymaya davet ediyor, esnaflarımıza huzur içerisinde sağlıklı bol kazançlar diliyorum” dedi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ