İLK DERS ZİLİ ÇALDI

Okuduğunuz haber
COŞAR MERAK UYANDIRDI

İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR MERAK UYANDIRDI

COŞAR MERAK UYANDIRDI

Her açıklaması, her icraatı gündem kamuoyunda günlerce konuşulan Boğazlıyan’ın başarılı Belediye Başkanı Gökhan Coşar, dün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım büyük merak uyandırdı. Coşar’ın, “13 Eylül’de bir müjdeyi sizlerle paylaşacağım” sözü şimdiden büyük merak uyandırdı.

GÜNCEL      12 Eylül 2022 - 23:20     0

COŞAR MERAK UYANDIRDI

Yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla Yozgat’ın gündeminden düşmeyen Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, önceki yapmış olduğu paylaşım tüm ilçe halkında büyük merak ve heyecan uyandırdı.
Görev süresi içerisinde vermiş olduğu tüm vaatleri 3 yıl gibi kısa sürede tamamlayarak ilçenin gelişimine, ekonomisine, istihdamına büyük katkılar sağlayan, Türkiye’de rekor sayılacak günde Organize Sanayi Bölgesi’ni faaliyete geçiren Başkan Coşar’ın sosyal medya üzerinde müjdeyi bekleyin paylaşımı şimdiden hem merak hem de heyecan uyandırdı.
13 Eylül’ü iple çeken ilçe halkı, “Başkanımız sayın Gökhan Coşar, bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda müjdeli haber diyorsa gerçekten müjde yerine geçecek bir gelişmeye imza atacaktır. 
Geçmişte yapmış olduğu icraatlar ve hizmetler, bugün yapacağı açıklamanın ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Allah kendisinden razı olsun. Hayalleri gerçeklerle buluşturan Başkanımız Gökhan Coşar, hayal edilmeyeni ilçemize kazandıracağından hiç şüphemiz yoktur. Sabah ola hayrola” diye duygularını dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ