ARSLAN YENİFAKILI’DA KÜKREDİ

Okuduğunuz haber
COŞAR’LA HİZMETE DEVAM

OVAKENT’TE BÜYÜK GÜN

Anasayfa   /    Siyaset    /    COŞAR’LA HİZMETE DEVAM

COŞAR’LA HİZMETE DEVAM

31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimi’nde, AK Parti bayrağını daha yükseğe taşımanın haklı gururunu yaşan İlçe Başkanı Osman Düğenci, 2014 yerel seçimde 3 bin 925 olan oyları, 5 bin 564’e yükselttiklerini belirterek, “Bu süreçte bizlere çok büyük destek veren, bizleri bir an için bizi yalnız bırakmayan Boğazlıyan halkımıza gönülden teşekkür ediyor, en kalbi şükranlarımı sunuyorum" dedi.

SİYASET      05 Nisan 2019 - 15:46     0

 COŞAR’LA HİZMETE DEVAM

Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, Başkanlığı döneminde yapılan Mahalli İdareler Seçimi’nde güçlenerek çıktı.
Göreve seçildiği günden itibaren, yarın seçim varmış gibi çalışan İlçe Başkanı Düğenci, tevazu, samimiyet ve gayretle yürüttüğü çalışmalar sonrasında AK Parti bayrağını daha yükseğe taşıyarak dikkatleri üzerine çekti.
COŞAR’LA HİZMETE DEVAM
Belediye Başkanı Gökhan Coşar’la bir koordineli yürütülen çalışmalarla, Boğazlıyan halkının Coşar’la “Hizmete devam” kararı almasıyla Boğazlıyan’ın bir kez daha kazandığını belirten Düğenci, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:  “Tüm halkımızı sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun, sandığa giderek demokratik hakkını kullanan her vatandaşımıza teşekkür ediyorum. 
Bize bu zaferin kazanılmasında emeği geçen tüm ekibime teşekkür ediyorum. Bugün kazanan sadece AK Parti değildir. Bugün Boğazlıyan Kazandı. Bize oy verenler kadar vermeyenlerde kazanmıştır. AK Parti gönül partisidir. Gönüller yapmaya talip olmuş bir partidir. Gönül belediyeciliği yapmaya niyetlenmiş bir partidir. Bugün sadece adı iyi olanlar değil, gönlü iyi olanlar da kazanmıştır. Laf söyleme, intikam alma değil gönülleri fethetme günüdür. Bu zaferimiz hepimize kutlu olsun” dedi. Kutlama geç vakitlere kadar devam etti. 
TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN
Boğazlıyan halkımız kararını verdi belediye başkanını seçti. Yetkisini kullandı Türkiye’nin gücüne güç kattı, Recep Tayyip Erdoğan’ın gücüne güç kattı. Sandığa gidip oy kullanan herkese teşekkür ediyorum. Başkanımız Gökhan Coşar’a oy vermiş oy vermemiş tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarına başladığımız zamandan bu yana çalışan emek veren herkese teşekkür ediyorum. 
BOŞA GEÇİRECEK VAKTİMİZ YOK
Boğazlıyan için yeni bir dönem başlıyor. Bu dönemde de yine gözümüz, kulağımız, gönlümüz halkımızda olacak. Tevazu, samimiyet ve gayretle gönüller kazanarak milletimize hizmet yolunda hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz. Bizim, boşa geçirecek tek bir dakikamız yok. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da gece-gündüz demeden halkımızın hizmetkarı olarak çalışmaya devam edeceğiz.  
Halkımızın sevgisine ve verdiği desteğe layık olmak için daha fazla gayret edeceğiz. Halkımızın güvenine karşılık verebilmek için daha çok ter dökeceğiz. Vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltmek, daha yaşanabilir Boğazlıyan’da hayatlarını devam ettirmelerini sağlamak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. 
HİZMETLER HIZ KESMEYECEK
Türkiye, Yozgat, Boğazlıyan tercihini; büyümeden, gelişmeden, kalkınmadan, yatırımdan, istikrardan, zenginleşmeden yana kullanmıştır. Halkımızdan aldığımız güçle hiçbir ayrım gözetmeksizin Boğazlıyan’ımızı hak ettiği hizmetlerle buluşturmayı sürdüreceğiz. Her kesimden ve her yaştan vatandaşımızı kucaklamaya devam edeceğiz. Seçim sonuçlarının ülkemiz, milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte bizlere çok büyük destek veren, bizleri bir an için bizi yalnız bırakmayan tüm halkımıza gönülden teşekkür ediyorum."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ