KAYSERİ ŞEKER HALKA ARZ OLUYOR

Okuduğunuz haber
COŞAR’LA 2 ESER DAHA KAZANDIK

TEŞEKKÜRLER YOZGAT

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR’LA 2 ESER DAHA KAZANDIK

COŞAR’LA 2 ESER DAHA KAZANDIK

4 yıllık Belediye Başkanlığı sürecinde; ilçeye yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla ismini Altın Harflerle yazdıran Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçeye iki eser daha kazandırdı.

GÜNCEL      09 Mayis 2023 - 00:20     0

COŞAR’LA 2 ESER DAHA KAZANDIK

İhalesi yapılan ve önceki gün sözleşmesi imzalanan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri yeni binası ve 12 derslikli İlkokul binası yapımına en kısa sürede başlanılacağını söyleyen Başkan Coşar, “İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçeye hizmet etmeye, hizmet üretmeye ve yeni eserler kazandırmaya devam ediyor.
4 yıllık Belediye Başkanlığı süresince; Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere Boğazlıyan’a onlarca hizmet ve yatırımlar kazandıran Başkan Coşar, hemşehrilerine iki müjdeyi daha duyurdu.
Gelişen, büyüyen Boğazlıyan’ın yeni hizmet ve yeni yatırımlara ihtiyacı duyduğunu, ilçe halkının; eğitim ve sağlık alanındaki taleplerin karşılanması için yürütülen girişimler sonrasında Boğazlıyan’a iki eserin daha kazandırıldığını söyledi.
Yozgat İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz ay ihaleye çıkan ve önceki gün sözleşmeleri imzalanan; İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri yeni binası ve 12 dersliğe sahip yeni ilkokul binasının yapım işlerinin yüklenici firma ile sözleşmesi imzalandığını belirten Başkan Gökhan Coşar, müjdeyi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şöyle duyurdu duyurdu:
“Biz lafla peynir gemisini yürütmeye çalışmıyoruz; eserlerimizle konuşuyoruz, hizmetlerimizle konuşuyoruz, projelerimizle, yatırımlarımızla konuşuyoruz.
İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri yeni binası ve 12 dersliğe sahip yeni ilkokul binasının yapım işi ihaleleri yapılarak, yüklenici firma ile sözleşmeleri imzalandı.
En kısa sürede yapımına başlanılacak olan bu önemli yatırımları kimsenin gölgelemesine izin vermeyeceğiz. Eser ve hizmet siyasetimize en küçük bir ara vermeden, hız kesmeden devam edeceğiz.
Başkaları ne hesap yaparsa yapsın, bizim gündemimiz de önceliğimiz de Boğazlıyan olacaktır!
İlçemize hayırlı, uğurlu olsun. #YaparsaAKPartiYapar”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ