KKKA hastalığı şüphesi olan kişi hayatını kaybetti

Okuduğunuz haber
COŞAR GÜCE GÜÇ KATTI

KAYŞEV’DEN EĞİTİME BURS KATKISI

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR GÜCE GÜÇ KATTI

COŞAR GÜCE GÜÇ KATTI

Boğazlıyan Belediyesi araç parkına 3 kepçe, 1 kamyon daha eklendi

GÜNCEL      05 Eylül 2022 - 23:09     0

COŞAR GÜCE GÜÇ KATTI

İlçeye kazandırdığı yatırımlar ve istihdamlarla Yozgat’ın gözdesi haline gelen Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Boğazlıyan Belediyesi’nin araç parkını zenginleştirmeye devam ediyor. Daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek için alınan 3 kepçe ve 1 kamyonun ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Coşar, “Durmak yok, hizmete devam” dedi.

Belediye Başkanlığı sürecinde; ekonomik, sosyal ve kültürel hizmetlerle Boğazlıyan’ı adeta şantiye alanına çeviren Gökhan Coşar, daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.
DUALARLA HİZMETE SUNULDU
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle filoya eklenen iş makinaları, ilçe halkının hizmetine sunuldu.
Törene; Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Belediye Başkan Yardımcıları Feramuz Bozoğlu, Latif Manyas, Belediye Encümenleri, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, MHP İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.
Duaların yapıldığı ve kurbanların kesildiği törende konuşan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Hemşehrilerimize  hızlı ve kesintisiz hizmet vermek için gerekli yatırımların devam ediyoruz. İlçemize hizmet noktasında yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine yeni dahil edilen 3 kepçe ve 1 kamyon ile araç filosunun güçlendirildiğini ifade eden Coşar, “Belediyemize kazandırdığımız yeni araçlarla araç filomuzu daha da güçlü hale getirdik. hemşehrilerimizin hizmetine sunduğumuz yeni araçlarla daha fazla noktada güçlenen ve genişleyen araç filomuz ile vatandaşlarımıza kesintisiz bir hizmet sunacağız. Filomuza kattığımız yeni araçlarımızın ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Tüm ekiplerle sahada çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Coşar, “Vatandaşlarımıza ilçemizde en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde sunmak adına tüm ekiplerimizle canla başla mesai gözetmeksizin çalışıyoruz. İnsan ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışımızla sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ