YATIRIMCILAR GÜN SAYIYOR

Okuduğunuz haber
COŞAR’DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE!

TURHAL’ da büyük çoşku

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR’DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE!

COŞAR’DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE!

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın, “En büyük hayalim” dediği Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin imar planına esas parselasyon işlemleri de tamamlanarak tapuları alındı. Türkiye’de rekor sayılacak sürede gerçekleşen ve 1 milyon 026 bin 632,76 metrekarelik alan üzerinde kurulacak OSB’den yer almak için onlarca yatırımcının müracaatta bulunduğunu söyleyen Başkan Coşar, “İnşallah 2022 yılında fabrika bacalarının tütmesiyle birlikte ilk etapta bin, 1.500 kişinin istihdam edilecek, bu sayıda birkaç yılda 5 bini bulacak” dedi.

GÜNCEL      29 Eylül 2021 - 23:17     0

COŞAR’DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE!

Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulacağı 1 milyon 026 bin 632,76 metrekarelik alanın tapusunun alınmasıyla devam eden süreçte sona gelindi. Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın liderliğinde gece gündüz yürütülen çalışmalar sonunda imar planına esas parselasyon işlemleri tamamlanarak sanayi parsellerinin ayrı ayrı tapuları alındı.
Göreve seçildiği günden itibaren, “En büyük hayalim” dediği ve Belediye olarak; yapılması, düşünülmesi, hayata geçirilmesi en zor işe gerçekleştirmek için kolları sıvayan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın; samimi, gayretli, tutarlı ve kararlı liderliği sayesinde Türkiye’de rekor sayılacak sürede kurulumu tamamlanan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımlar için geriye sayım başladı.
SANAYİ PARSELLERİ DE TAPULANDI
1 milyon 026 bin 632,76 metrekarelik alanın üzerinde inşa edilecek OSB’nin tapusunu alarak bir rekora daha imza atan Başkan Coşar, imar planına esas parselasyon işlemlerini de tamamlanarak sanayi parsellerinin ayrı ayrı tapularının alındığını müjdeledi.
Yaklaşık 2 yıldır devam eden süreçte sona gelindiğini kaydeden Belediye Başkanı Coşar, altyapı projelerinin birçoğunun tamamlandığını ve çalışmalara kısa sürede başlanılacağını belirtti.
Doğalgazla ilgili protokolün yapıldığını ve Sürmeligaz’a 1 milyon TL. peşinat yatırıldığını anımsatan bu çalışmaların da bir hafta içerisinde başlanılacağını kaydetti.
Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin çok fonksiyonlu ve çok yönlü bir iş olduğunu anımsatan Başkan Gökhan Coşar, “Elektrik dağıtımı lisansı, doğalgaz dağıtımı lisansları, doğalgazın çekilmesi, haritaların bitmesi, haritaların, parsel bazlı işlerin bitmesi işleri devam ediyor. Aynı anda OSB için sekiz ayrı alanda mücadele ediyoruz. Mücadelemizde her bir başarı da bizi daha çok heyecanlandırıyor. Her bir başarı da diğer bir başarıya koşarken umudumuzu, heyecanımızı artırıyor” şeklinde konuştu.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, konu ile ilgili açıklamasını şöyle sürdürdü:
GURURLUYUZ, MUTLUYUZ
Boğazlıyan’da kurulumunu gerçekleştirdiğimiz Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi tüm hızıyla devam ediyor. Organize Sanayi Bölgesi kurmak aslında çok zor bir iş. Bu sürecimiz yaklaşık 1.5, 2 yıldır devam etmekte. Şuanda organize sanayi bölgemizin parsel bazlı onayı yapılmıştı, bugün de sanayi bölgelerimizin tapularını resmi almış bulunmaktayız. Gururluyuz, mutluyuz.
Sona doğru yaklaştık. Şu anda şeritvari haritamız, mak sistemimiz, yapı denetim sistemimizi oluşturuyoruz. Şu anda hiçbir eksiğimiz kalmadı.
Organize Sanayi Bölgesindeki aşamamız bundan sonra şöyle devam edecek. Altyapı projelerimizin bir çoğu tamamlandı, yakın zamanda çalışmalarımız başlayacak. Doğalgaz ile alakalı Sürmeligaz ile 3 ay önce protokolümüzü imzalamıştık. Sürmeligaz’a ilk peşinatımız olan 1 milyon TL.’yi yatırdık. Önümüzdeki hafta inşallah çalışmaları başlayacak.
Sürmeligaz’a da teşekkür ediyorum, onlarda çok özveriyle çalışıyorlar. Şuanda Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’ne kurulacak istasyonun malzemeleri geldi. Hat çelik hat olacak. Çok yakında hat çekilmesine başlanılacak.
8 AYRI ALANDA MÜCADELE EDİLİYOR
OSB çok fonksiyonlu, çok yönlü bir iş. Elektrik dağıtımı lisansı, doğalgaz dağıtımı lisansları, doğalgazın çekilmesi, haritaların bitmesi, haritaların, parsel bazlı işlerin bitmesi işleri devam ediyor. Aynı anda OSB için sekiz ayrı alanda mücadele ediyoruz. Mücadelemizde her bir başarı da bizi daha çok heyecanlandırıyor. Her bir başarı da diğer bir başarıya koşarken umudumuzu, heyecanımızı artırıyor.
Ben buradan Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Fuat Oktay Beyefendi başta olmak üzere katkısı bulunan herkese teşekkür etmek istiyorum.”

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ