Esnaf başkanını seçecek

Okuduğunuz haber
COŞAR BRİFİNG VERDİ

Yozgat Üretim Üssü olacak

Anasayfa   /    Güncel    /    Coşar brifing verdi

Coşar brifing verdi

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşerimiz sayın Fuat Oktay ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı sayın Adil Karaismailoğlu’nu Yozgat’ta ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

GÜNCEL      08 Haziran 2021 - 01:26     0

 Coşar brifing verdi

Hafta sonu Yozgat’a gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşerimiz Fuat Oktay ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Yozgat’ta bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Ziyaretlerde; Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar ile de bir süre görüşen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, (yaptığı açıklamada) Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşerimiz sayın Fuat Oktay ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı sayın Adil Karaismailoğlu’nu Yozgat’ta ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ