BELEDİYE’DEN ANLAMLI SERGİ

Okuduğunuz haber
ÇORUM’A MEMİŞOĞULLARI DAMGASI

ŞEKER ZARAR GÖRÜRSE ÇİFTÇİ ZARAR GÖRÜR

Anasayfa   /    Güncel    /    ÇORUM’A MEMİŞOĞULLARI DAMGASI

ÇORUM’A MEMİŞOĞULLARI DAMGASI

Bu yıl Atlas Fuarcılık tarafından 8’incisi düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na bölgemizin en büyük kuruluşlarından birisi olan Memişoğulları Otomotiv, Massey Ferguson standıyla fuara damgasını vurdu. Rekor düzeyde ziyaretçiyi ağırlayan Memişoğulları Otomotiv’i Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Çorum Belediye Başkanı Prof. Dr. Halil İbrahim Aşgın da ziyaret ederek, katılımlarından dolayı Şirket Müdürü Memiş Baran’dan bilgiler aldı.

GÜNCEL      25 Kasim 2019 - 22:49     0

ÇORUM’A MEMİŞOĞULLARI DAMGASI

21-24 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 8’nci Çorum Tarım, Hayvancılık ve Gıda Tarım Fuarı’na özel davetli olarak katılan Bölgemizin güçlü kuruluşu, sektörünün öncüsü Memişoğulları Otomotiv, fuara damgasını vurdu.
Fuarda geniş yer bulan ve Massey Ferguson traktörlerini ilgi ve beğeniyle görme fırsatı bulan Çorumlular, onlarca bağlantı yapmayı da ihmal etmedi.
Traktör sektöründe bir çok bölgenin bayiliğini yapan Memişoğulları Otomotiv, fuarların vazgeçilmez firmaları arasında yer alarak Boğazlıyan ismini bu kez Çorum’a taşıdılar.
Standta sergiledikleri onlarca Massey Ferguson traktörleri, Çorumlu çiftçilere görme, tanıma ve alma imkanı sunan Memişoğulları Otomotiv, Fuarın en çok gezilen stantları arasında yer aldı.
4 gün süren fuar boyunca on binlerce çiftçiye traktör tanıtımı yapan Memişoğulları Otomotiv, fuardaki satışlarda kendi rekorunu kırarak bir ilke daha imza attı.
Fuar alanında gezi ve incelemelerde bulunan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve Çorum Belediye Başkanı Prof. Dr. Halil İbrahim Aşgın, Memişoğulları Otomotiv standını ziyaret ederek, Şirket Müdürü Memiş Baran’dan bilgiler aldı.
Yenipazar Belediye Başkanı ve Memişoğulları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Baran’la bir süre sohbet eden Vali Çiftçi ve Başkan Aşgın, fuara katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Çorum Fuarı hakkında izlenimlerini aktaran Memiş Baran, Çorum halkı Massey Ferguson traktörünü görme ve tanıma fırsatı buldu. Son model traktörlerimiz ile açtığımız stantta, fuarın gözdesi haline geldik.
4 gün süren fuarda, her gün binlerce çiftçiyi ağırladık ve  traktörler hakkında bilgiler aktardık. Bizlerle bağlantı yapan onlarca çiftçi oldu. Çorum tarımsal makinaları için iyi bir pazar. Üreticiler sürekli olarak yenilik peşindeler. 
Fuar hem bizler için hem de Çorumlular için oldukça verimli oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ