Boylu, Aydıncık’a atandı!

Okuduğunuz haber
ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN

Başkanlar Başer’e duacı

Anasayfa   /    Güncel    /    Çorbada tuzumuz olsun

Çorbada tuzumuz olsun

Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi alanında devam eden kamulaştırma sürecinin hızlanması ve bir an önce faaliyete geçmesi için Avusturya’dan kalkıp Boğazlıyan’a gelen Vedat ve Atilla Kırdar, bölgede bulunan parsellerini devir etti. Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Samimi, içten ve anlayışlı davranışları için Kırdar kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

GÜNCEL      02 Nisan 2021 - 13:29     0

Çorbada tuzumuz olsun

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, dün iki özel misafirini makamında ağırladı.
En büyük hayalim dediği Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş aşamasını rekor seviyede tamamlayan ve bölgenin tapusunu alarak büyük bir aşamanın tamamlanmasını sağlayan Başkan Coşar, bölge içerisinde kalan parsellerle ilgili yapmış olduğu girişimler sonuç verdi.
Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin içerisinde yer alan bölgede parselleri bulunan ve Avusturya’da yaşayan Vedat Kırdar ve Atilla Kırdar’la iletişime geçerek Boğazlıyan’a davet etti.
Organize Sanayi Bölgesi’nin biran önce faaliyete geçmesi için arsalarından fedakarlık etmelerini isteyen Başkan Coşar’a, “Elbette, çorbada bizim de tuzumuz olsun. Yeter ki memleketimize yatırım yapılsın” diyerek davete icabet etti.
Avusturya’dan Boğazlıyan’a gelen Atilla ve Vedat Kırdar’ı makamında ağırlayan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Allah sizlerden razı olsun. Samimi, içten ve davranışlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Vedat ve Atilla Kırdar, Başkan Coşar’ı ziyaretleri sonrasında Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi alanında bulunan parsellerini devrederek yeniden Avusturya’ya hareket ettiler.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ