İŞKUR’dan Mesleki Eğitim Kursları

Okuduğunuz haber
ÇİÇEKÇİLER 14 ŞUBAT'A HAZIR

Kaymakam Gülnar göreve başladı

Anasayfa   /    Güncel    /    Çiçekçiler 14 Şubat'a hazır

Çiçekçiler 14 Şubat'a hazır

Boğazlıyan ilçesinde faaliyet gösteren çiçekçiler, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi hazırlıklarını tamamladı.

GÜNCEL      11 Subat 2021 - 00:07     0

Çiçekçiler 14 Şubat'a hazır

İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı “Sevgililer Günü”ne ek genelgesine göre satış yaptığını söyleyen Moda Çiçekçilik Sahibi Mehmet Baran, “Geniş bir yelpazede kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerimize sunarak bu özel günün mutluluğunu paylaşmayı hedefliyoruz" dedi.
14 Şubat Sevgililer Günü öncesi İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda hazırlıklarını tamamlayan Moda Çiçek Sahibi Mehmet Baran, 12 Şubat 20.00-00.00 arasında evlere servis, 13-14 Şubat 10.00-17.00 arasında iş yerine ve evlere servis, 17.00-00.00 arasında ise sadece evlere servis şeklinde hizmet vereceklerini söyledi.
Geniş bir yelpazede kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilere sunarak bu özel günün mutluluğunu paylaşmayı hedeflediklerini dile getiren Baran, “14 Şubat’ta alışılan harika kokulu gül aranjmanlarının yanı sıra, kişiye özel kutu hediyeleri, rengarenk orkide çeşitleri,solmayan güller, saksı çiçeği çeşitleri, leziz çikolatalara, ufak kişisel hediyelerden, egzotik tütsülere kadar geniş yelpazeli ürünler bulunduran bu kutular, özel hissettirmek ve düşündüğünüzü göstermek için çok uygun" diye konuştu.
Mehmet Baran, ilçenin tüm noktalarına servis yapabilmek için gerekli altyapı imkanlarına sahip olduklarını aktardı. 


 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ