ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANACAK

Okuduğunuz haber
CHP’Lİ GENÇLER KAHVALTIDA BULUŞTU

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

Anasayfa   /    Güncel    /    CHP’Lİ GENÇLER KAHVALTIDA BULUŞTU

CHP’Lİ GENÇLER KAHVALTIDA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan Gençlik Kolları, “Kökten bedene karşılıksız sevgi seli” adı altında gençlerle kahvaltıda buluştu.

GÜNCEL      22 Kasim 2021 - 23:34     0

CHP’Lİ GENÇLER KAHVALTIDA BULUŞTU

 “Geliyor gelmekte olan” söyleminin sıkça vurgulandığı kahvaltıda;  birlik, beraberlik ve dayanışmanın bir kez daha önemi vurgulandı, gençlerle fikir alışverişinde bulunuldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları, gençlerle kahvaltıda bir araya geldi. Etkinliğe gençlerin yanısıra İlçe Başkanı Ahmet Peker, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
Birlik, beraberlik ve dayanışmanın ayyuka çıktığı kahvaltıda konuşan CHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker yaptığı açıklamada “Biz Cumhuriyete sahip çıkan gençler olarak her zaman Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerini esas aldık. Bu süreçten sonra Boğazlıyan’da ben ve değerli arkadaşlarım en ufak sorunun çözümü noktasında çeşitli etkinlikler yapacağız. Bizimle beraber Cumhuriyete, demokrasiye ve Atatürk ilkelerine sahip çıkan herkesi partimize bekliyoruz” dedi.
Kahvaltı sonrası açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Ahmet Peker, “Gençler Cumhuriyetimizin, demokrasimizin, bağımsızlığımızın temel taşıdır. Bugün burada bulunan siz değerli genç kardeşlerimizin gözlerindeki Cumhuriyet ve Atatürk sevgisi sayesinde hiçbir zaman umutsuzluğa düşmeyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kapısı herkese olduğu gibi siz değerli gençlerimize sonuna kadar açıktır.
CHP Boğazlıyan Gençlik Kollarımızla bugün kahvaltıda bir araya geldik. “Geliyor gelmekte olan”.Gençlerle gelecek hakkında umut dolu bir çok fikir alışverişinde bulunduk. Hep birlikte gençlerle güçlü yarınlara... Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ