TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN HABER

Okuduğunuz haber
CHP GÜNÜMÜZÜ UNUTMADI

BAŞKANLAR GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Anasayfa   /    Güncel    /    CHP GÜNÜMÜZÜ UNUTMADI

CHP GÜNÜMÜZÜ UNUTMADI

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Haber Merkezi’mize yaptığı ziyarette, Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan ve Yazıişleri Müdürümüz Gökhan Doğan’la bir araya geldi.

GÜNCEL      11 Ocak 2022 - 00:13     0

 CHP GÜNÜMÜZÜ UNUTMADI

İlçe Başkanı Ahmet Peker, “Gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu, kamuoyunu bilgilendirme de ve aydınlatma da gazetecilere büyük görev düştüğünü ifade ederek bu nedenle gazetecilik ve siyasetin hep içe içe olduğuna dikkati çekti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Haber Merkezi’mizi ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Emin Baran ve Belediye Encümeni Sinan Budak, Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret etti.
Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan ve Yazıişleri Müdürümüz Gökhan Doğan, böylesi müstesna günde yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu, kamuoyunu bilgilendirme de ve aydınlatma da gazetecilere büyük görev düştüğünü ifade eden CHP İlçe Başkanı Ahmet Peker, bu nedenle gazetecilik ve siyasetin hep içe içe olduğuna dikkati çekti. Vatandaşın gözü kulağı, kamuoyunun müşterek sesi olan basın kuruluşlarına özgür bir yayıncılık ortamı dileyen Peker, “Hiç bir gazetecinin yazdıklarıyla çizdikleriyle yargılanmadığı, haberlerini özgür bir şekilde yapılması gerektiğine inanıyoruz. 10 Ocak değil bütün günler bizim için gazetecilerimiz için önemlidir. Daha özgür bir basın daha özgün bir Türkiye diyoruz ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyoruz" diye konuştu.
Gerçekleşen ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Mustafa Doğan ve Gökhan Doğan,“CHP Ailesine, nazik ziyaretlerinden ve anlamlı hediyelerinden dolayı teşekkür ediyoruz'' dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ