SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN PROTESTO

Okuduğunuz haber
CHP’DEN GREV YAPAN HEKİMLERE DESTEK

YAZ KUR’AN KURSU ZİYARETİ

Anasayfa   /    Güncel    /    CHP’DEN GREV YAPAN HEKİMLERE DESTEK

CHP’DEN GREV YAPAN HEKİMLERE DESTEK

Konya Şehir Hastanesi'nde görev yapan Doktor Ekrem Karakaya'nın görevi başında bir hasta yakını tarafından öldürülmesinin ardından 2 gün iş bırakma kararı alan Boğazlıyan Devlet Hastanesi hekimlerini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Teşkilatı, Başhekim Dr. Güner Yaman ve ekibine başsağlığı ve desteklerini iletti.

GÜNCEL      08 Temmuz 2022 - 00:01     0

CHP’DEN GREV YAPAN HEKİMLERE DESTEK

CHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya Şehir Hastanesi'nde görev yapan Doktor Ekrem Karakaya'nın görevi başında bir hasta yakını tarafından öldürülmesinin ardından 2 gün iş bırakma kararı alan Boğazlıyan Devlet Hastanesi hekimlerini ziyaret etti.
 Başhekim Dr. Güner Yaman ve ekibine başsağlığı ve desteklerini ileten İlçe Başkanı Ahmet Peker yaptığı açıklamada,  “Pandemi sürecinde ölüm riskine rağmen yanımızda olan doktor, uzman ve profesörlerimiz oldu. 
Sağlık çalışanlarımıza karşı kayıtsız kalmıyoruz yanların da olduğumuzu her fırsatta yineliyoruz. Sağlık Bakanlığı sağlıkçılarımızı doktorlarımızı savunmada yetersiz kalıyor. Çıkartılan yasalar yetersiz kalmasına rağmen onlarda uygulanmıyor. 
Bu ülkenin Cumhurbaşkanı doktorlar için “ giderlerse gitsinler diyor. Bu söylemi bizim Türk Doktorlarımız hiç hak etmedi etmiyorlar. Tüm sağlık çalışanlarımızın başısağolsun. Fakat ülkemizde yaşananlar ve yalnız kalan hekimlerimiz ülkemizi terk ediyor, zulme uğruyor. Hekimlerimizin ve halkımızın göreceği güzel günler yakındır” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ