HER İLMEK BİR İYİLİKTİR

Okuduğunuz haber
CHP’DEN ANKARA ÇIKARMASI

BAŞKAN AKAY’A SEVGİ SELİ

Anasayfa   /    Güncel    /    CHP’DEN ANKARA ÇIKARMASI

CHP’DEN ANKARA ÇIKARMASI

Cumhuriyet Boğazlıyan Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Peker, İl Genel Meclis Üyesi Emin Mustafa Baran, Belediye Encümenleri Sinan Budak, Mehmet Er ve Coşkun Yüksel Ankara’ya çıkarma yaptı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclis Üyesi ve Parti Sözcüsü Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Parti Meclis Üyesi İstanbul eski Milletvekili Müslim Sarı, PM Üyesi Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Protokol Müdürü Koray Aslan ile bir araya gelen Boğazlıyan Heyeti daha sonra CHP Grup Toplantısına katıldı.

GÜNCEL      16 Haziran 2022 - 15:00     0

CHP’DEN ANKARA ÇIKARMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker, İl Genel Meclis Üyesi Emin Mustafa Baran, Belediye Encümenleri Sinan Budak, Mehmet Er ve Coşkun Yüksel, CHP Grup Toplantısı’na katıldı.
14 Haziran Salı günü gerçekleştirilen Grup Toplantısı’nda katılan Boğazlıyan ekibi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını takip etti. Grup toplantısı sonrası Türkiye’nin dörtbir köşesinden gelen ve görüşme talepleri içerisinde Boğazlıyan’a öncelik veren Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Boğazlıyan Heyeti’ni makamında kabul etti.
Cumhuriyet Halk Partisi karnesinin yurt genelinde olduğu gibi Boğazlıyan’da da iyi olduğunu ve farklı firmalar tarafından yapılan anketlerde Boğazlıyan’ın iyi göründüğünü dile getiren Kılıçdaroğlu, “CHP’nin Boğazlıyan’da daha iyi olacağını ve bu çıtanın daha da yükseğe çıkarılması gerektiğini söyledi.
İlçe Teşkilatı’nın Genel Merkez programına uymasını isteyen Genel Başkan, bu çalışmanın sonucunun Ağustos ayında görüleceğini belirtti.
 İlçe Başkanı Ahmet Peker, İl Genel Meclis Üyesi Emin Mustafa Baran, Belediye Encümenleri Sinan Budak, Mehmet Er ve Coşkun Yüksel’le bir süre sohbet eden Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür eden Boğazlıyan Heyeti, son günlerde mezhepsel çıkışlar üzerine Boğazlıyanlı kadınlardan gelen, “Sabret, şükret ve dua et” yazılı el iyi göz nuru makromeyi takdim ettiler. Hediyeyi memnuniyetle kabul eden Kılıçdaroğlu, tabloyu makam odasına astırdı.
BOĞAZLIYAN’A DAVET ETTİK
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na parti çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini söyleyen İlçe Başkanı Ahmet Peker, “Sayın Genel Başkanımızın ve Genel Başkan Yardımcılarımızın sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri bizi çok mutlu etti. Kendilerine çalışmalarımız hakkında genel bilgiler aktardık. Genel Başkanımızı Boğazlıyan’ımıza davet ettik. Davetimizi olumlu karşıladı. Boğazlıyanlılar’a selam ve sevgilerini iletti. İlerleyen dönemde bir program düzenleyip kendilerini ilçemizde ağırlamanın onurunu yaşayacağız” diye konuştu.
OLASI SEÇİME HAZIRIZ
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’yu ziyaretleri sonrasında CHP Meclis Üyesi ve Parti Sözcüsü Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’la bir araya gelen İlçe Başkanı Ahmet Peker, İl Genel Meclis Üyesi Emin Mustafa Baran, Belediye Encümenleri Sinan Budak, Mehmet Er ve Coşkun Yüksel, olası bir erken seçime birlik beraberlik içinde, örgüt ile birlikte hazır olduklarını dile getirerek, Biz, birlik ve beraberlik içinde büyük bir aileyiz” dedi.
Boğazlıyan Heyeti daha sonra sırasıyla , Parti Meclis Üyesi İstanbul eski Milletvekili Müslim Sarı, PM Üyesi Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Protokol Müdürü Koray Aslan’la bir araya geldi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ