İŞ BİRLİĞİ GÜÇ BİRLİĞİ

Okuduğunuz haber
CHP ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYOR

AKGÜL'E SEVGİ SELİ

Anasayfa   /    Güncel    /    CHP ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYOR

CHP ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYOR

CHP Saha Çözüm Ekibi Boğazlıyan’da Çalışmalarına Başladı

GÜNCEL      05 Mayis 2023 - 14:46     0

CHP ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYOR

CHP Boğazlıyan ilçe Başkanı Ahmet Peker; "Halkımızdan gelen önerilerle sorunlara çözümler üreteceğiz" dedi. 

CHP Boğazlıyan ilçe Başkanı Ahmet Peker, 'Saha Çözüm Boğazlıyan’ ekibinin tüm ilçe ve köylerde hane ve esnaf ziyaretleriyle halkın yanında olacağını söyledi. "Esnafıyla, işçisiyle, köylüsüyle, genciyle, kadın ve erkeğiyle, tüm Boğazlıyan halkıyla kol kola, ilçemizin ve ülkemizin sorunlarını konuşacak, yine halkımızdan gelen önerilerle sorunlara çözümler üreteceğiz" diyen Peker, şunları söyledi:
"Katılımcı demokrasi anlayışı ile halkımızdan aldığımız görüşleri CHP Boğazlıyan İlçe Başkanlığımızın ve CHP Genel Merkezimizin politikaları ile çözüme kavuşturacak plan ve programlar hazırlayacağız ve bu programları halkımıza sunarak, hemşerilerimizle birlikte ilçemizin ve ülkemizin sorunlarına çözüm bulacağız. Parti örgütümüzden oluşan Saha Çözüm Ekibimiz, parti politikalarına hakim, kentimizin sorunlarının farkında ve iletişim konusunda eğitim almış profesyonel partililerimizden oluşmaktadır. Çalışma boyunca ekibimiz,  ilçe ve köylerimizde tüm hane ve işyerlerini ziyaret edip, vatandaşlarımıza, partimizin politikalarını anlatacak, iktidar olduğumuzda hayata geçireceğimiz Aile Destekleri Sigortası, Merkez Türkiye Projesi, tarım ve hayvancılık politikalarımızı tanıtacak ve sorunlarını dinleyerek rapor haline getirecekler. 
'CHP Saha Çözüm Boğazlıyan, bu amaç ve hedeflerle, genel merkezimizin ve ilçe başkanlığımızın liderliğinde yola çıkıyor. Sorunların çözüldüğü bir Boğazlıyan ve Türkiye hedefiyle çalınmadık kapı, kulak verilmedik hemşerimiz bırakmamak üzere Boğazlıyan’da sahaya çıkıyoruz."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ