ŞİMŞEK: BİZLER HAZIRIZ

Okuduğunuz haber
CHP 97 YAŞINDA

EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Anasayfa   /    Güncel    /    CHP 97 YAŞINDA

CHP 97 YAŞINDA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Boğazlıyan İlçe Teşkilatı partilerinin 97’nci kuruluş yıl dönümü nedeni ile Cumhuriyet Meydanı’nda yaptıkları törenle çelenk sunumu gerçekleştirdiler.

GÜNCEL      09 Eylül 2020 - 22:46     0

CHP 97 YAŞINDA

CHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker’in basın açıklamasını okuduğu törende Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, CHP Boğazlıyan Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları ve partililer de bulundu.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Çelenk Sunumu sonrası basın açıklamasını okuyan İlçe Başkanı Ahmet Peker, ”Büyük Atatürk, Sayın Genel Başkanım, temellerini 4 Eylül 1919’da Sivas Kongresinde attığınız, 9 Eylül 1923’te de kurduğunuz Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugünkü mirasçıları olarak huzurunuzdayız. Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nin emperyalizm karşısındaki kararlılığını, Kuvayı Milliye’nin işgal orduları karşısındaki azmini, 97’nci kuruluş yıl dönümümüzde yüreğimizde taşıyoruz. Yegane amacımız sizin ve silah arkadaşlarınızın kurduğu güzel Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırarak hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye’yi inşa etmektir. İlke ve devrimleriniz ile ikinci yüzyıla çağrı beyannamemizin ışığında kuracağımız halkın iktidarında ülkemizi işaret ettiğiniz muasır medeniyetler seviyesinin de ötesine taşıyacağımıza söz veriyoruz. Mücadelemiz, hakimiyet kayıtsız, şartsız milletin olana dek sürecektir. Mazlum milletlere umut ışığı olan Anadolu Devrimi’nin mimarları olarak size ve silah arkadaşlarınıza hayatını kaybetmiş tüm Cumhuriyet Halk Partililere, demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirmiş yurttaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ