YENİPAZAR’DA İLK TOPLANTI

Okuduğunuz haber
ÇEVRECİ BAŞKAN COŞAR

OĞULCUK BARAJI TAMAMLANIYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    ÇEVRECİ BAŞKAN COŞAR

ÇEVRECİ BAŞKAN COŞAR

Bir yıllık görev süresince Boğazlıyan’a yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla isminden sıkça sözettiren Belediye Başkanı Gökhan Coşar, çevreye sağladığı katkı ve ekonomiye kazandırdığı geri dönüşümlerle de dikkatleri üzerine çekti. Bir yılda 20 bin fidanı toprakla buluşturan Başkan Coşar, 6 ay içerisinde 70 ton kağıdı geri dönüşüme kazandırarak bin 200 ağacı kesilmekten kurtardı.

GÜNCEL      10 Haziran 2020 - 23:12     1

 ÇEVRECİ BAŞKAN COŞAR

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Boğazlıyan’ın vizyonuna ve misyonuna yakışır bir çalışmaya daha imza attı.
Belediye hizmetlerinin yanı sıra; ilçeye kazandırdığı sosyal, ekonomik ve kültürel hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Başkan Coşar, “Sıfır Atık Projesi” kapsamında 75 ton kağıt ve 50 ton plastiğin geri dönüşümünü sağladı.
6 aylık süre içerisinde bin 200 ağacın kesilmesini önleyen ve 323 bin 344 kilowat enerji tasarrufu sağlayan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın çalışması bölgeye örnek teşkil etti.
İsmi “Çevreci Başkan”a çıkan Gökhan Coşar, yürütülen çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:
“Sıfır Atık projemiz kapsamında sürdürdüğümüz geri dönüşüm çalışmalarımız sayesinde, 2020 yılı içerisinde ilk 6 ayda 75 ton kağıdı geri dönüşüme kazandırarak, 1200 ağacı kesilmekten kurtardık.
56 ton plastiği geri dönüşüme kazandırarak, 323.344 kilowatt enerji tasarrufu sağladık.
Toprağımızı, doğamızı ve çocuklarımızın geleceğini birlikte koruyarak, ferah ve yeşil bir Boğazlıyan için çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Kıymetli hemşehrilerimize gösterdikleri ilgi ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz.”


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Osman
Bu başarının artarak devam etmesi dileği ile.
4 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ