KÖFTE BAHANE, BULUŞMA ŞAHANE

Okuduğunuz haber
BÜYÜK: YATIRIMCI BAŞTACIMIZ

Amatör spor kulüplerine malzeme desteği yapıldı

Anasayfa   /    Güncel    /    BÜYÜK: YATIRIMCI BAŞTACIMIZ

BÜYÜK: YATIRIMCI BAŞTACIMIZ

Belde’sine yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla sık sık gündeme gelen Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, “yatırımcı baş tacımızdır” sözünü onlara vermiş olduğu destekle yerine getirerek, Ovakent’i cazibe merkezi haline getirme noktasında emin adımlarla ilerliyor. Ovakent’te bulunan yatırımcıları sık sık ziyaret ederek sorun ve beklentilerini dinleyen Başkan Büyük, bütün yatırımcıları Belde’ye davet ederek, “Müteşebbislerimiz yeter ki Ovakent’e gelip yatırım yapsınlar. Biz de tüm imkanlarımızı onlar için seferber etmeye hazırız” dedi.

GÜNCEL      08 Aralik 2021 - 23:15     0

 BÜYÜK: YATIRIMCI BAŞTACIMIZ

Belediye Başkanlığı sürecinde Ovakent’i yeniden imar eden, Aşağı Hasinli Mahallesi başta olmak üzere Belde’nin tüm eksik ve aksaklıklarını gidererek halkın yaşam standardını yükselten Belediye Başkanı Yusuf Büyük, iş insanlarına çağrıda bulunarak, yatırım yapacak tüm müteşebbislerimiz başımızın tacıdır. Belediyemizin tüm imkanlarını onlar için seferber etmeye hazırız” dedi.
Ovakent Beldesi’nde bulunan ve gerek ekonomiye ve gerekse istihdama büyük katkıları bulunan yatırımcıları tek tek ziyaret ederek sorun ve beklentilerini dinleyen Başkan Yusuf Büyük, “Her zaman yanınızdayız” mesajını verdi.
Ziyaretleri çerçevesinde Genç Girişimci Fii Mantar Tesisi sahibi Abdullah Öztürk’ü  beraberinde Belediye Meclis Üyesi Murat Aksoy ile birlikte ziyaret eden Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, bir kez daha hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileterek bol ve bereketli bir kazanç diledi.
Başkan Büyük, yapılan ziyaretle ilgili şunları söyledi:
“Ovakent Kasabamızda genç girişimci kardeşimiz Abdullah ÖZTÜRK Bey’in Beldemize kazandırdığı Fii Mantar Tesisini Meclis Üyemiz Murat AKSOY ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
Genç girişimci kardeşimize Belediyemizin bütün imkanlarıyla yanında olduğumuzu belirterek başarılarının devamını diledik.
Bütün yatırımcıları Beldemize yatırım yapmak için davet ediyorum. Beldemize yatırım yapacak ve istihdam sağlayacak tüm iş insanlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Onlar bizim baş tacımızdır. Belediye olarak imkanlarımızı onlara seferber etmeye hazırız.”

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ