İL GENEL’E 3 YENİ İSİM

Okuduğunuz haber
BÜYÜK’SÜN OVAKENT

BOĞAZLIYAN COŞAR’LA KAZANDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    BÜYÜK’SÜN OVAKENT

BÜYÜK’SÜN OVAKENT

31 Mart yerel seçimin en heyecanlı, en coşkulu yaşayan Beldelerin başında yer alan Ovakent’te, halk BÜYÜK düşündü. Seçim sürecinde demokrasi yarışının en güzel örneklerini yaşayan Ovakent halkı, AK Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük’ü Başkan seçerek, bir kez daha iktidar belediyeciliğine “Evet” dedi. 

SİYASET      02 Nisan 2019 - 00:03     0

BÜYÜK’SÜN OVAKENT

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin büyük bir farkla kazandığı Ovakent’te adeta bayram coşkusu yaşanıyor. 
İsmi AK Parti Ovakent Belediye Başkanı olarak açıklanması sonrasında Belde’de birlik ve beraberliğin artmasına vesile olan Eğitimci Yusuf Büyük, 31 Mart yerel seçiminde de zaferle çıkarak, AK Parti’nin bayrağını yükseklere taşıdı.
Yürüttüğü seçim çalışmalarında; tevazuyu, samimiyeti ve gayreti önceleyen, hoşgörülü, seviyeli ve istikrarlı bir biçimde yürüttüğü seçim sürecini adeta demokrasi yarışına döndüren Büyük, hemşerilerinin büyük desteğini alarak Belediye Başkanı seçildi.
Belde’deki bin 534 geçerli oyun 987’sini alan ve Ovakent’i iktidar belediyeciliği ile bir kez daha tanıştıran Başkan Büyük, sonuçların açıklanması sonrasında çıktığı balkon konuşmasında halka seslendi.
Seçim irtibat bürosunu dolduran yüzlerce Ovakentliler’e seslenen Başkan Yusuf Büyük, “Yükseldikçe alçak gönüllü olmayı, büyüdükçe mütevazi olmayı, çoğaldıkça bizlere şükretmesini nasip eyle ALLAH’ım” diye dua etti.
Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, hemşerilerine yaptığı teşekkür konuşmasında daha sonra şunları söyledi: “Bizlerle birlikte omuz ; omuza , gönül gönüle vererek dur durak bilmeden çıktığımız bu kutlu davada, gecesini gündüzüne katıp bizleri yalnız bırakmayan Ovakent’imin yüreği güzel yiğit evlatlarına, ağabeylerime, ablalarıma, kardeşlerime teşekkür eder, saygılarımı sunarım.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ