TRAFİK FACİASI: 3 ÖLÜ

Okuduğunuz haber
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN

ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Anasayfa   /    Güncel    /    BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN

Hafta sonu akşam saatlerinde başlayan kuvvetli yağış ve dolu Boğazlıyan Merkez ve bağlı köylerde etkili oldu. Yenikışla, Abdilli, Yapalak, Yoğunhisar, Dereçepni, Bahariye, Yeşilhisar başta olmak üzere bir çok köyde etkili olan dolu ve sağanak yağış tarım arazilerine ve çok sayıda araca zarar verdi. Yağış sonrası Boğazlıyan’a gelen Yozgat Valisi Ziya Polat, Boğazlıyan Dereçepni Köyü’nde incelemede bulunarak Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın’dan ilçedeki durum hakkında bilgi alıp vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.

GÜNCEL      13 Haziran 2022 - 23:56     0

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN

Hafta sonu akşam saatlerinde başlayan kuvvetli yağış ve dolu Boğazlıyan Merkez ve bağlı köylerindeki tarım arazileri ve çok sayıda araca sarar verdi.
VALİ POLAT İNCELEMELERDE BULUNDU
Yozgat Valisi Ziya Polat, kuvvetli yağış ve doludan etkilenen Boğazlıyan Dereçepni Köyü’nde incelemede bulunarak Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın’dan ilçedeki durum hakkında bilgi alıp vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.
Vali Polat, tarım arazileri ve köy içindeki hasar tespit çalışmalarının ekipler tarafından en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
AYDIN: HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın, kuvvetli yağış ve doludan etkilenen Bahariye, Dereçepni , Yoğunhisar, Yapalak ve Abdilli Köylerinde incelemede bulunarak Muhtarlardan ve arazi sahibi vatandaşlardan durum hakkında bilgi alıp, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kaymakam Aydın, tarım arazileri ve köy içindeki hasar tespit çalışmalarının ekipler tarafından en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ