EMEKLER KÜL OLDU

Okuduğunuz haber
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN

SAYGIN BERGAMA’YA ATANDI

Anasayfa   /    Güncel    /    BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN

Ovakent Beldesi’nde etkili olan ve yaklaşık yarım saat süren şiddetli yağış, yaklaşık 20 bin dönümlük ekili alana zarar verirken bazı evleri de su bastı. Yozgat Valisi Ziya Polat, ilgili kurumları Belde’ye sevk ederek zarar ve tespit çalışmalarını başlattı. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer de, Başkan Büyük’ü telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

GÜNCEL      08 Temmuz 2020 - 23:54     1

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN

Dün bölgemizde etkili olan sağanak yağış, Ovakent Beldesi’nde büyük hasara yol açtı. Yarım saat süren ve zaman zaman doluya dönüşen yağış sebebiyle yaklaşık 20 bin dönümlük ekili alan zarar gördü. Yağışlar sebebiyle Belde’de bazı evlerin su bastı.
Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri yağış sebebiyle zarar gören tarım alanlarında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Yusuf Büyük, yağışların yaklaşık yarım saat sürdüğünü ve 20 bin dekar alanın zarar gördüğünü söyledi.
FINDIK BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU YAĞDI
Fındık büyüklüğünde yağan dolu ve selin özellikle hububat başta olmak üzere sebze ve meyvelerde büyük zarara yol açtığını belirten Başkan Büyük, Belde’de su basan evlere belediye ekiplerini temizlik çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.
Devlet kurumlarından yetkililerin Belde’ye gelerek hasar tespit çalışmalarına başladıklarını ancak çamurdan dolayı araziye giremediklerini anımsatan Belediye Başkanı Yusuf Büyük, hasar tespit çalışmalarının bugün itibariyle başlayacağını duyurdu.
VALİ POLAT GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ
Yozgat Valisi Ziya Polat, dolu yağışından dolayı tarım arazileri ve mahsulleri zarar gören çiftçilere ve bölge halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. İlgili kurumları Ovakent’e sevk eden Vali Polat, zarar ve tespit çalışmalarının başladığını duyurdu.
BAŞER: OVAKENT’İMİZE GEÇMİŞ OLSUN
Ovakent Beldesi’nde meydana gelen sel ve dolu felaketi sonrasında Belediye Başkanı Yusuf Büyük’ü telefonla arayan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Hasar tesbiti için ilgili kurumlar tarafından çalışmaların ivedilikle başlatıldığını ifade eden Başer, “Geçmiş olsun. Rabbim daha beterini göstermesin” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Yildiz
Rabbim beterinden korusun. İnşallah çiftçilerimizin zararı karşılanır çok etkili bir yağış oldu. Allah devletimize zeval vermesin .
4 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ