İç dekorasyon mağazası açıldı

Okuduğunuz haber
BUDAK İNŞAAT YİNE ZİRVEDE

Yenipazar göleti suyla tanıştı

Anasayfa   /    Güncel    /    Budak İnşaat yine zirvede

Budak İnşaat yine zirvede

Boğazlıyan İnşaat sektörünün öncü kuruluşlarından birisi olan Budak İnşaat, kurumlar vergisinde Yozgat 7’ncisi, Boğazlıyan 1’ncisi oldu.

GÜNCEL      07 Nisan 2021 - 21:23     0

Budak İnşaat yine zirvede

Son 5 yıldır geleneği bozmayan Budak İnşaat sahibi Sinan Budak, " Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır, helaldir tabiri bizim önceliğimizdir. Benim en mutlu olduğum an, devletime vergimi ödediğim andır" dedi.

Boğazlıyan inşaat sektörünün öncü kuruluşlarından Budak İnşaat, kurumlar vergisinde zirveyi korudu. Yozgat İl Defterdarlığı tarafından açıklanan kurumlar vergisi rekortmenleri sıralamasında Yozgat’ta 7, Boğazlıyan’da 1’nci olan Budak İnşaat, bir kez daha göğsümüzü kabarttı. 
Boğazlıyan’da yapmış olduğu işyerleri, konutlar, kamu kurum ve kuruluş binaları ile göz dolduran, ilçenin yeniden imarında büyük katkıları bulunan, ilçe halkına sunduğu kaliteli ve ekonomik imkanlarla yüzlercesini ev sahibi yapan Budak İnşaat, sektörde Yozgat genelinde zirveye oturdu.
Hem ilçe ekonomisine sağladığı katkılarla, hem de ödediği vergilerle ülke kalkınmasına katkı sağlayan Budak İnşaat Sahibi Sinan Budak, “Vergi rekortmenleri arasında yer alıyor olmamız, işimizi doğru ve düzgün yaptığımızın bir göstergesidir. Devletimize karşı kutsal bir görev olan vergi mükellefliği başta ilimiz ve ilçemiz olmak üzere, ülkemizin gelişmişliği açısından olmazsa olmaz bir esastır. Amacımız, her zaman olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da yükselen başarı grafiğimizi devam ettirmek ve müşterilerimize güler yüzle kaliteli hizmet vermeye devam etmektir” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ