Bozdağ'a hayırlı olsun ziyareti

Okuduğunuz haber
BOYLU, AYDINCIK’A ATANDI!

Çorbada tuzumuz olsun

Anasayfa   /    Güncel    /    Boylu, Aydıncık’a atandı!

Boylu, Aydıncık’a atandı!

Boğazlıyan İlçe Özel İdare Müdürlüğü görevini yaklaşık 15 yıldır başarıyla yürüten Recep Boylu’nun Aydıncık İlçesine tayin edildiği ileri sürüldü.

GÜNCEL      02 Nisan 2021 - 13:28     2

Boylu, Aydıncık’a atandı!

Yozgat İl Özel İdare Genel Sekreterliği’nin tasarrufu ile 4 ilçe özel idare müdürünün rotasyona tabii tutulduğu gelen haberler arasında yeralırken, Recep Boylu’nun Aydıncık’a, Aydıncık İlçe Özel İdare Müdürü Hayati Kurnaz’ın ise Boğazlıyan’a görevlendirildiği konuşuluyor.
Yıllardır yürüttüğü görevde İlçe Özel İdare Müdürleri arasında “Ağabey” olarak bilinen, bir dönem ismi İl Özel İdare Müdürlüğü Genel Sekreter Yardımcılığı’na geçen Boylu’nun Boğazlıyan’dan ayrılacak olması, bazı köy muhtarları tarafından büyük kayıp olarak değerlendirildi.
Öte yandan Boylu’nun Aydıncık’ta göreve başlamayıp emekliliğini isteyeceği gelen bilgiler arasında yeraldı.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 2 yorum yapılmış.

Çalışkan dürüst bir özel idare müdürü recep boylu sevdalısı
Vatanın her yerinde görev kutsaldır bayragın dalgalandigi her yer de görev kutsaldır emeklilik yok kim ne yazdıysa yanlış yazmış
3 Yıl önce
Emeklilik yok Allahın izniyle göreve devam
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ