SUNGUR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Okuduğunuz haber
BÖKE SIRÇALI’YI ZİYARET ETTİ

TAZİYE EVİ TAMAMLANDI

Anasayfa   /    Güncel    /    Böke Sırçalı’yı ziyaret etti

Böke Sırçalı’yı ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Veli Böke, İlçemiz Boğazlıyan’a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

GÜNCEL      26 Mayis 2021 - 23:59     1

Böke Sırçalı’yı ziyaret etti

Böke, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit’i ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilçemize gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Veli Böke, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit’i makamında ziyaret etti.
Burada Belediye çalışmalarına ilişkin istişareler de yapılırken Başkan Ferit Koçyiğit ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki yılda yaptıkları, projesi hazır olan ve proje aşamasındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Genel Merkez Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Av.Dr.Veli Böke’nin ziyaretine Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyelerinden Hacı Şahbaz, ve Salih Altıntaş ile AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci,  İl Genel Meclis Üyesi Muktat Erdem, Mikayil Demir ve Ak Parti Boğazlıyan İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden Gökhan Güzar ve Erkan Eroğlu eşlik etti.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

rrrrr
sonuççç
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ