TABLETSİZ ÖĞRENCİ KALMASIN!

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ’NDE VEDA TÖRENİ

ABDİLLİ’DE SU SEVİNCİ

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ’NDE VEDA TÖRENİ

BOĞAZLIYAN DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ’NDE VEDA TÖRENİ

Boğazlıyan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde görev yapan İnfaz ve Koruma Memuru Gökşen DEMİRTAŞ’ın emekli olması nedeniyle Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı’nda veda programı düzenlendi. 

GÜNCEL      28 Eylül 2020 - 23:00     0

BOĞAZLIYAN DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ’NDE VEDA TÖRENİ

Programa Cumhuriyet Başsavcısı Murat ŞAHİN, Denetimli Serbestlik Müdürü Celil CİHAN ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli katıldı. Programda Koronavirüs tedbirlerine riayet edildiği; maske, mesafe ve temizlik kurallarının sıkı bir şekilde uygulandığı görüldü.
Cumhuriyet Başsavcısı Murat ŞAHİN, emekli olan İnfaz ve Koruma Memuru Gökşen DEMİRTAŞ’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, emeklilik yaşamında sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir hayat sürmesi temennisinde bulunup Teşekkür Belgesi takdim etti.
Denetimli Serbestlik Müdürü Celil CİHAN İnfaz ve Koruma Memuru Gökşen DEMİRTAŞ’a bundan sonraki yaşamında başarılar dileyerek teşekkür etti.
Program sonunda günün anısına fotoğraf çekildi.

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ