KOP PROJESİ ONAYLANDI

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN'DA SİNEMA KEYFİ

ESNAFA DEVA OLACAK

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN'DA SİNEMA KEYFİ

BOĞAZLIYAN'DA SİNEMA KEYFİ

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçeye kazandırdıkları Sinema Salonu'nun hizmete açıldığını duyurdu.

GÜNCEL      23 Eylül 2021 - 00:10     0

BOĞAZLIYAN'DA SİNEMA KEYFİ

İlçe Sinema Salonu'nun hizmete açıldığını söyleyen Başkan Coşar, merakla beklenen "Akif" filminin 24 Eylül Cuma günü vizyona girmesiyle birlikte yeni Sinema Salonunda izleyebileceğini bildirdi.
"SİNEMA KEYFİNE HAZIR MISINIZ?"
Ay sonuna kadar ilk film gösteriminin yapılacağını belirterek açıklamada bulunan Başkan Coşar, "Boğazlıyan Belediyesi olarak ilçemize kazandırdığımız Sinema Salonu’nu hizmetinize açıyoruz. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un bağımsızlık mücadelemizin simgesi İstiklâl Marşımızı yazarken yaşadıklarını konu alan ve duyurulduğu günden bu yana merakla beklenen 'Akif' filmini 24 Eylül Cuma günü vizyona girmesiyle birlikte ay sonuna kadar sizlerle buluşturuyoruz. Biletinizi sinema gişesinden ya da 'biletinial.com/mekan/yozgat-sinemasi' sitesi üzerinden alabilirsiniz. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ