FEN LİSESİ HAYIRLI OLSUN

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN’DA GÖSTERİ VE YÜRÜYÜŞ ALANLARI BELİRLENDİ

İLÇELERDE MİLLETVEKİLİ BAŞER RÜZGARI ESTİ

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN’DA GÖSTERİ VE YÜRÜYÜŞ ALANLARI BELİRLENDİ

BOĞAZLIYAN’DA GÖSTERİ VE YÜRÜYÜŞ ALANLARI BELİRLENDİ

Boğazlıyan Kaymakamlığı, ilçe sınırları içerisinde toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yapılacağı alanlar konusunda bilgilendirmede bulundu.

GÜNCEL      30 Ocak 2023 - 22:55     0

BOĞAZLIYAN’DA GÖSTERİ VE  YÜRÜYÜŞ ALANLARI BELİRLENDİ

2911 sayılı  Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu gereğince, Boğazlıyan ilçe sınırları içerisinde toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yapılacağı alanlar belirlendi.
Boğazlıyan Kaymakamlığından yapılan duyuruda ilçemiz merkezinde düzenlenebilecek Toplantı ve Gösteri Yürüyüşlerinin yapılabileceği alan ve güzergahlar şu şekilde;
“Toplanma Alanı”
“Boğazlıyan Belediyesi Hizmet Binası Önü. Şevket Hokkaömeroğlu Bulvarı Boğazlıyan Belediye Hizmet Binası önünden başlayıp İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bulunan kavşaktan geri dönüp Cumhuriyet Meydanına kadardır. Miting Alanı: Cumhuriyet  Meydanı. Dağılma Yeri: Miting alanı aynı zamanda dağılma yeri.”
“Alternatif Toplantı ve Gösteri Yürüyüş Güzergahı”
“Toplanma Alanı: Boğazlıyan Belediyesi Hizmet Binası Önü. Boğazlıyan Belediyesi Hizmet binası önünden başlayıp, öğretmenler parkı istikametinden devam edip Pazar yeri kavşağından Halk Pazarına kadar. Miting Alanı: Boğazlıyan Halk Pazarı. Miting alanı aynı zamanda dağılma yeri.”
“Pankart  Asılacak Yerler”
Toplantı ve gösteri yürüyüşünü düzenleyen siyasi parti, dernek, sendika vb. tüzel kişiliğe ait çalışma binaları, tesisleri ile bunlara ait eklentileri. Toplantı düzenlenecek alan ve çevresi.
“Pankart Asılmayacak Yerler”
Seçim Kanununda yasaklanan yerlere (Kaymakamlık hizmet binası çevresi, kamuya ait bina ve eklentilerine, ibadethanelere) pankart asılmayacak ve afiş yapıştırılmayacak.
Ayrıca; Toplantı ve gösteri yürüyüşlerini halka duyurmak amacıyla hazırlanan afişler için Belediye Başkanlığınca şehrin muhtelif yerlerine konulan 7 adet ücretli/ücretsiz billboard ve raketlerin uygun olduğu, ayrıca ihtiyaç doğması halinde asılacak afiş ve pankartlar için Belediye Başkanlığınca ilçede uygun görülecek yerler olarak belirlendi.
Öte yandan belirlenen alanların dışında gösteri, yürüyüş ve toplantı yapılmasına izin verilmeyecek.
 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ