MHP’den kapsamlı çalışma

Okuduğunuz haber
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

ADLİYE’DE DUYGULU VEDA

Anasayfa   /    Güncel    /    BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri, Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, 25 Haziran 2022 günü yapılacak Seçimli Genel Kurul öncesi hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.

GÜNCEL      23 Haziran 2022 - 01:18     0

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri Dursun Yıldız, Oktay Barış, Ali Türk, Denetim Kurulu Üyesi Ümit Korkmaz, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Güzar, Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Yüksel ve Boğazlıyan Şeker Fabrikası Müdürü Burhanettin Türkaslan, Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.
Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öcal Öcalan,Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yazılıtaş’ın da yer aldığı birliktelikte konuşan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Barış, 25 Haziran’da yapılacak Seçimli Genel Kurul’un hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.
Ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köksal Kılıçaslan, misafirlere ayrı ayrı teşekkür ederek, “Kooperatifimizin gelişip büyümesi noktasında büyük katkı ve destek sağlayan Başkan Hüseyin Akay başta olmak üzere Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte el ele vererek, güç birliği yaparak Kooperatifimizi daha ileri seviyelere taşıyacağız.
Bizler, Şeker Ailesi’nin bir parçası olmaktan ve elimizden geldiği kadar hizmet sunmaktan dolayı gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki, fabrikalarımız büyüdükçe Kooperatifimiz de büyüyecek. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız. Allah razı olsun bizlere yardımcı oldunuz. İleriki süreçte de olacağınızdan hiçbir şüphemiz yok” diye konuştu.
Nakliyeci sektörünün sıkıntıları ve çözümü noktasında nelerin yapılması gerektiğinin konuşulduğu sohbet sonrası Başkan Kılıçaslan, misafirlerine yemek ikramında bulunarak nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ