Yerli patates çeşitleri deneniyor

Okuduğunuz haber
BİZ BİZE YETERİZ!

Başkan Akay: “Tarladaki ürünlerin devletin organizasyonu ile tüketiciye ulaşması gerekiyor”

Anasayfa   /    Güncel    /    BİZ BİZE YETERİZ!

BİZ BİZE YETERİZ!

Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı kampanyaya en anlamlı destek Siyasetçi ve İş İnsanı Köksal Ustaoğlu’ndan geldi.

GÜNCEL      28 Nisan 2020 - 00:23     0

BİZ BİZE YETERİZ!

Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na en anlamlı ve en değerli destek Boğazlıyanlı İş İnsanlarından ve AK Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı Köksal Ustaoğlu’ndan geldi. Ustaoğlu, “Siz yeter ki evde kalın, biz bize yeteriz” düsturundan hareketle hazırlattığı 300 gıda kolisini Boğazlıyan Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubuna teslim etti.

Yapmış olduğu hizmet ve yardımlarıyla ilçe halkının gönlünde taht kuran, kimi zaman kimsesizlerin kimsesi, garibanların gür sesi olan Boğazlıyanlı İş insanlarından, AK Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı Köksal Ustaoğlu, örnek olmaya devam ediyor.
Ülke olarak coronavirüs ile mücadele edildiği günümüzde, “65 yaş üstü sokağa çıkma sınırlaması olan vatandaşlara dağıtılmak üzere” hazırlattığı 300 koli gıda paketini Boğazlıyan Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu’na teslim eden Ustaoğlu’nun davranışı ilçede örnek teşkil etti.
300 KOLİYİ VEFAYA TESLİM ETTİ
Bir çok devasa kurum, kuruluş ve iş insanına örnek teşkil edecek davranış ortaya koyarak büyük bir farkındalık uyandıran Köksal Ustaoğlu, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına en büyük desteği vererek, garip gurabanın bir kez daha hayır duasını aldı.
Siyasi kimliğinin olmasına rağmen bireysel olarak 300 koli gıda paketini kendisi dağıtmayarak örnek teşkil etmek amacıyla Sosyal Yardımlaşma Vefa Destek Grubu’na vererek ilçede bir örnek amacı taşıması da Boğazlıyan’da farkındalık uyandırdı.

Köksal Ustaoğlu, "Tüm Türkiye'nin bu kampanyaya sahip çıktığını, yaşanan bu sıkıntılı süreci birlik ve beraberlikle en kısa sürede atlatacağız. Bu süreç sadece Türkiye’nin yaşadığı bir süreç değil. Bütün dünya ülkelerinin çok büyük sıkıntılar içerisinde olmasına karşın, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz coronavirüs mücadelesinde dünyanın takdir ettiği bir noktaya gelmiştir. Ne mutlu ki bizler de böyle önemli bir zamanda hayra vesile olduk" dedi.
BİZLER BUNU BİR MİLLİ MÜCADELE OLARAK GÖRÜYORUZ
“Ülkemizin ve Hükümetimizin başarılı olabilmesi için bireysel olarak bizler de elimizi taşın altına koyduk ve koymaya da devam edeceğiz. Bu tür zor süreçlerde her zaman ilçemizde kazandığımızı ilçemiz için harcamaya her zaman hazırız” şeklinde konuşan Ustaoğlu, "Salgın nedeniyle ulusal anlamda ekonomik olarak zor günlerden geçiriyoruz. Bizlerde bu duyarlılıkla destek olduk. Türkiye olarak bu zor günlerden en az hasar ve kayıpla çıkacağımızı ümit ediyoruz. Gerek ülkemiz, gerek ilçemiz için mutlu ve sağlıklı günlere hep birlikte kavuşmayı canı gönülden diliyoruz. Bu vesile ile Mübarek Ramazan ayının da hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ