COŞKUYLA KUTLANDI

Okuduğunuz haber
BİRLİKTEN KUVVET DOĞACAK

YALÇIN: 13 MİLYON TL. BORÇ VAR

Anasayfa   /    Güncel    /    BİRLİKTEN KUVVET DOĞACAK

BİRLİKTEN KUVVET DOĞACAK

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, 31 Mart yerel seçimde Boğazlıyan Belediye Başkanlığı’na seçilen Gökhan Coşar’a, “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Boğazlıyan’ın yatırıma ve gelişime ihtiyaç duyduğunu dile getiren Başkan Akay, “İnşallah yeni dönemde Boğazlıyan’a yeni yatırımlar yapmayı düşünüyoruz” dedi. Belediye Başkanı Gökhan Coşar da, ilçenin lokomotifi olan Boğazlıyan Şeker Fabrikası’nın her zaman yanında olacaklarını ifade ederek,  fabrikaya su bağlanması noktasında çalışma başlattıklarını ve bir iki ay içerisinde suya kavuşturulacağını söyledi.

GÜNCEL      10 Nisan 2019 - 23:10     0

BİRLİKTEN KUVVET DOĞACAK

31 Mart yerel seçimde Yozgat’ta tarihi bir oyla Boğazlıyan Belediye Başkanı seçilen Gökhan Coşar, Kayseri Şeker’i Türkiye’nin Lider’i yapan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı ağırladı.
İLK ZİYARET BOĞAZLIYAN’A
“Tevazu, samimiyet ve gayret ile” yürüttüğü seçim çalışmaları sonrasında halkın büyük desteğiyle Belediye Başkanı seçilen Gökhan Coşar’a, “hayırlı olsun” dileklerini ileten Başkan Akay, birlik, beraberlikve dayanışma içerisinde yeni yatırım imkanlarının doğacağını söyledi. 
5 SENE ÇOK ÇABUK GEÇİYOR
Belediye makamının millete hizmet etmek için var olduğunu, halkın teveccühünü alan Coşar’ın da halkın teveccühüne layık olacak hizmetleri yapacağına inandığını dile getiren Başkan Hüseyin Akay, “Karşılıklı anlayış içerisinde birbirimize destek vererek, ortaklaşa değerlendirmeler yapıp kararlar vererek pekala burada yeni yatırımların imkanı olacağını düşünüyorum” dedi.
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Bu makamlar millete hizmet etmek içindir. Boğazlıyan’da önemli bir teveccüh oluştu. Bu çok önemli ve takdire şayan bir durum. Sizin kişiliğinizin, Boğazlıyan’da insanlar üzerinde bırakmış olduğunuz etkinin bir tezahürü. İnşallah insanların bu teveccühlerine de layık olacak hizmetler yapmak lazım. 
5 sene çok çabuk gelip geçiyor aslında. Orta Anadolu’nun güzide ilçesi olan Boğazlıyan, daha fazla gelişmeye ihtiyaç duyuyor, daha fazla gelişmesi lazım. Bunda da en önemli rol Belediye’ye düşüyor. Sizin inşallah başarılı çalışmaları ortaya koyacağınıza inanıyoruz. 
YENİ YATIRIMLARIN İMKANI DOĞDU
Bu çerçevede de buranın en büyük tesisi, en büyük kuruluşu olan Şeker Fabrikası mutlaka bir etkiye, bir role sahip olması lazım. Biz de bu çerçevede elimizden geldiği kadar katkı sağlamak arzusundayız. Karşılıklı anlayış içerisinde birbirimize destek vererek, ortaklaşa değerlendirmeler yapıp kararlar vererek pekala burada yeni yatırımların imkanı olacağını düşünüyorum. Bu da inşallah Boğazlıyan’ın daha fazla gelişmesine, kalkınmasına, insanlarımızın daha fazla gelir elde etmesine katkı sağlayacağını ümit ediyorum. Allah işinizi kolay getirsin. Başarılar diliyorum, Allah utandırmasın. 
Sizin baştan başarılı olacağınıza inandık. Bu inancımızı da en üst seviyede dile getirdik, ifade ettik. Seçim sürecinin, bu inancımızın, bu kanaatimizin yanlış olmadığını bize gösterdi. İnşallah 5 yıllık icraatın sonunda da yine hep birlikte yüzümüz ak olur.”
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Hüseyin Akay’a her zaman ihtiyaç duyacaklarını belirten Başkan Coşar, “Boğazlıyan Belediyesi olarak, Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş.’nin ve Boğazlıyan Şeker Fabrikası’nın her zaman yanında olacağız. Elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi. 
FABRİKA SUYA KAVUŞUYOR
Boğazlıyan Şeker Fabrikası’nın su kavuşmasının kendilerine nasip olduğunu ve bunun çalışmalarına başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Gökhan Coşar, fabrikanın bir iki ay içerisinde şehir şebeke suyundan da istifade etme imkanına kavuşacağını söyledi.
Başkan Coşar, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü: “Sayın Başkanım öncelikle hoş geldiniz. Bizlere onur ve şeref verdiniz. Bahsettiğiniz gibi 5 yıl çabuk geçiyor. Kısmet olursa bu 5 yılı güzel bir şekilde tamamlayacağız hep birlikte sayenizde. Dediğiniz gibi alnımız ak da çıkacağız Allah’ın izniyle. Daha önce de görüşmelerimiz oldu. Bu çerçevede düsturumuz da, yolumuz da belli. Daha öncede ifade ettiğim gibi bu bölgede en büyük güç unsuru olarak sizi görüyoruz. Sizin desteklerinize bizim her zaman ihtiyacımız olacak. Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş.’nin ve Boğazlıyan Şeker Fabrikası’nın her zaman yanında olacağız. Elimizden gelen desteği vereceğiz. 
Su konusunda bir çalışma başlattık şu anda. Boğazlıyan Şeker Fabrikamız bir iki ay içerisinde suya kavuşacak. Sözümüzün arkasındayız. 
Bölgemize yeni yatırımlar yapmanızı çok arzu ediyoruz. Bu noktada Boğazlıyan Belediyesi olarak bütün imkanlarımızı seferber edeceğimizden emin olabilirsiniz. Her türlü, her konuda yardımcı olacağız. Tabii bu işler karşılıklı olacak. Bu noktada Boğazlıyan’da bir yatırım olursa çok memnun oluruz, halkımız açısından Boğazlıyan’ımız açısından. Nazik ziyaretinizden, güzel sohbetinizden dolayı, Boğazlıyan’a yatırım yapma düşüncenizden dolayı şimdiden çok teşekkür ediyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ