ALTINTAŞ YÖN TAYİN ETTİ

Okuduğunuz haber
BİLSEM’DEN 400 MASKE DAHA

KEVEN’DEN TAREKS SORGUSU

Anasayfa   /    Güncel    /    BİLSEM’DEN 400 MASKE DAHA

BİLSEM’DEN 400 MASKE DAHA

Sağlık çalışanları için siperlikli yüz maskesi üretimini gerçekleştiren Boğazlıyan Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), 20 Haziran’da yapılacak LGS sınavında görev alacak personeli de unutmadı. BİLSEM Müdürü Duran Akdoğan, kısa sürede üretilen 400 maskeyi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek’e teslim etti.

GÜNCEL      15 Haziran 2020 - 23:52     0

BİLSEM’DEN 400 MASKE DAHA

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek’in girişimleri ve gayretleriyle ilçemize kazandırılan Boğazlıyan Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), 20 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek LGS sınavında görev alacak personeller için 400 siperlikli maske üretti.
Pandemi sürecinin başından itibaren sağlık çalışanları başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlara yüzlerce siperlikli maske üreterek katkı sağlayan Boğazlıyan BİLSEM, üretmeye devam ediyor.
Yozgat’ta ilkleri gerçekleştirerek bilim ve sanatın öncülüğünü yapan BİLSEM, seferberlik bilinciyle sürdürdüğü üretim çalışmalarıyla ilçedeki sağlık çalışanlarının, kamu kurum ve kuruluşlarda görev alanların maske ihtiyacını giderdi.
Bununla birlikte LGS’de görev alacak personel için 400 siperlikli maske üreten Boğazlıyan Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Duran Akdoğan, maskeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek’e teslim etti.
Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, bu anlamlı seferberlik için desteğini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Fatih Okumuş, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, BİLSEM Müdürü Duran Akdoğan ve Müdür Yardımcısı Şerafettin Uçar başta olmak üzere elini taşın altına koyan; öğretmen, öğrenci ve personellerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ