FUAT OKTAY KORKUTTU!

Okuduğunuz haber
BEGÜM AKAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

KOOPERATİF GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Anasayfa   /    Güncel    /    BEGÜM AKAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

BEGÜM AKAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ın, bir süredir Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi gören kızı 33 yaşındaki Begüm Akay kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

GÜNCEL      21 Aralik 2020 - 22:32     0

BEGÜM AKAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ın kızı Begüm Akay, kalp krizi sonrası tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen hayata tutunamadı.
15 günlük yoğun bakım sürecinde bir an olsun kızının başından ayrılmayan Başkan Akay’a acı haberi Hastane Başhekimi verdi. Başkan Akay’ı bir an olsun yalnız bırakmayan mesai arkadaşları ve sevenleri başsağlığı dileklerinde bulunarak, Begüm Akay’a da rahmet dileklerini iletti.
Ankara Şehir Hastanesi’nden alınarak Karşıyaka Mezarlığı’na getirilen Begüm Akay’ın cenaze namazına;  AK Parti Kayseri Milletvekilleri ve eski Bakanlardan Taner Yıldız, Mustafa Elitaş, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, siyasi parti il ve ilçe temsilcileri, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyeleri, birim müdürleri, çalışanları, pancar çiftçileri ve çok sayıda sevenleri katıldı.
Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Begüm Akay, Karşıyaka Mezarlığı’nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Boğazlıyan Haber Gazetesi olarak; Rahmet-i Rahman’a uğurlanan merhume Begüm Akay’a Allah’tan rahmet, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı sayın Hüseyin Akay’a, Akay Ailesi’ne ve tüm sevenlerine başsağlığı diler, sabr-ı cemil niyaz ederiz.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ