Ömür boyu mutluluklar

Okuduğunuz haber
BAŞSAVCI ŞAHİN VE REİS ATEŞ GÖREVE BAŞLADI

KAYGISIZ’IN TÜBİTAK BAŞARISI

Anasayfa   /    Güncel    /    BAŞSAVCI ŞAHİN VE REİS ATEŞ GÖREVE BAŞLADI

BAŞSAVCI ŞAHİN VE REİS ATEŞ GÖREVE BAŞLADI

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2021 yılı İdari ve Adli Yargı Yaz Kararnamesi kapsamında Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Gökhan Şahin, ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Cihat Ateş görevine başladı.

GÜNCEL      13 Temmuz 2021 - 00:54     0

BAŞSAVCI ŞAHİN VE REİS ATEŞ GÖREVE BAŞLADI

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2021 yılı İdari ve Adli Yargı Yaz Kararnamesi kapsamında, Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Yatağan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin ve Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na atanan Diyarbakır Hakimi Cihat Ateş göreve Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan ve Yazıişleri Müdürümüz Gökhan Doğan’ı makamında kabul eden Başsavcı Şahin ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Cihat Ateş, “Boğazlıyan İlçemizde de yargı hizmetlerinde yasalar çerçevesinde en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.
Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; gazetemiz yazı ailesi Başsavcı Şahin’e ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ateş’e yeni görevinde başarılarının devamını diledi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ