AYDIN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

Okuduğunuz haber
BAŞMISIRLI BOĞAZLIYAN’A GELİYOR

KOP PROJESİ ONAYLANDI

Anasayfa   /    Güncel    /    BAŞMISIRLI BOĞAZLIYAN’A GELİYOR

BAŞMISIRLI BOĞAZLIYAN’A GELİYOR

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Begüm Başmısırlı bir dizi ziyarette bulunmak üzere bugün Boğazlıyan’a geliyor.

GÜNCEL      21 Eylül 2021 - 00:29     0

BAŞMISIRLI BOĞAZLIYAN’A GELİYOR

İlçe girişinde İlçe Başkanı İsmail Paşaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partililer tarafından karşılanacak olan Başmısırlı’nın ilk durağı İlçe Teşkilatı olacak. Burada partilileri ile bir araya gelecek olan Begüm Başmısırlı daha sonra sırasıyla İlçe Kaymakamı Recep Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Cihat Ateş’i makamlarında ziyaret edecek.
Çarşı esnafıyla buluşacak olan DEVA Partisi Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Begüm Başmısırlı, esnafın sorun ve beklentilerini dinleyecek. Başmısırlı daha sonra Boğazlıyan’daki sivil toplum kuruluş başkanları ile bir araya gelecek.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ