Çorbada tuzumuz olsun

Okuduğunuz haber
BAŞKANLAR BAŞER’E DUACI

İç dekorasyon mağazası açıldı

Anasayfa   /    Güncel    /    Başkanlar Başer’e duacı

Başkanlar Başer’e duacı

Ovakent ve Sırçalı Belediyesi son bir yılda 1 milyon TL’den fazla hibe aldı

GÜNCEL      02 Nisan 2021 - 13:31     0

Başkanlar Başer’e duacı

Milletvekilliği süresince Boğazlıyan’ın gelişip büyümesi, daha fazla hizmet ve yatırım alması noktasında emeklerini ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen AK Parti Yozgat Milletvekili ve Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Ovakent ve Sırçalı Belediyesi’nin ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan son bir yılda toplam 1 milyon 150 bin TL.’lik hibe aktarılmasını sağladı. Belediye Başkanları Yusuf Büyük ve Ferit Koçyiğit, Milletvekili Başer’e sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımda teşekkür etti.

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Boğazlıyan için üretmeye, destek olmaya devam ediyor.
Milletvekilliği görevine seçildiği günden itibaren Boğazlıyan’ın her türlü sorun ve beklentisini önceleyen; eğitim, sağlık, tarım, spor, kültür başta olmak her alanda büyük katkıları ve emekleri bulunan Başer, ilçe halkının büyük takdirini topluyor.
OVAKENT VE SIRÇALI’YA BÜYÜK DESTEK
Kendisini ziyarete gelen hiçbir muhtar ve belediye başkanını boş göndermeyen, onların taleplerinin çözülmesi noktasında Bakanlıklar nezdinde girişimlerde bulunan Milletvekili Başer, önceki gün de Ovakent ve Sırçalı Belediye’sine toplamda 1 milyon 150 bin TL.’lik hibe verilmesi noktasındaki girişimleri karşılık buldu.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan son bir yıl içerisinde Ovakent’e 700 bin, Sırçalı Belediyesi’ne ise 450 bin TL’lik hibe aktattıran Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkanlarının bir kez daha övgüsüne ve teşekkürüne mazhar oldu.
BÜYÜK: TEŞEKKÜRLER VEKİLİM
Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Ovakent’imizin Fahri hemşehrimiz kabul ettiğimiz kasabamız için her daim mücadele veren desteklerini esirgemeyen Vekilimiz Sayın Yusuf BAŞER beyefendiye şahsım ve Ovakentli hemşehrilerim adına teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.
Büyük, paylaşımında daha sonra şu ifadelere yer verdi:
“Teşekkürler Sayın Vekilim
Yozgat Milletvekilimiz ve Genel Merkez seçim işleri Başkan Yardımcımız Sayın Yusuf BAŞER beyefendinin girişimleri doğrultusunda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yol yapımı, kilit parke yapımı ve çevre düzenlemesi için geçen yıl 350 bin Lira, bu yıl yine 350 bin lira olmak üzere toplam 700 bin lira hibe para alınmıştır. Vekilimiz Sayın Yusuf BAŞER beyefendiye şahsım ve Ovakentli hemşehrilerim adına teşekkürlerimi arz ediyorum.”
KOÇYİĞİT: SONSUZ TEŞEKKÜRLER
Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit de, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda şunları dile getirdi:
“Yozgat’ımızın Gururu Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Milletvekilimiz Sayın Av. Yusuf BAŞER beyfendinin girişimlerimleri ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan geçen yıl 250 Bin TL bu yıl ise 200 Bin TL hibe para alınmıştır. Her zaman desteklerini esirgemeyen Sayın Vekilimize Şahsım ve Kasabam adına sonsuz teşekkür ediyorum.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ