OSB’DE DOĞALGAZ DA TAMAM!

Okuduğunuz haber
BAŞKAN BÜYÜK SÖZÜNÜ TUTTU

BASIN AÇIKLAMASI

Anasayfa   /    Güncel    /    BAŞKAN BÜYÜK SÖZÜNÜ TUTTU

BAŞKAN BÜYÜK SÖZÜNÜ TUTTU

Aşağı Hasinli Mahallesi, 2021 yılı içerisinde 12 milyon TL.lik dev yatırım aldı

GÜNCEL      02 Aralik 2021 - 00:40     0

BAŞKAN BÜYÜK SÖZÜNÜ TUTTU

7 milyon TL. borç ile devraldığı Ovakent Belediyesi’ni yaklaşık 30 milyon TL.’lik yatırım yapar hale getiren Belediye Başkanı Yusuf Büyük, seçim öncesi verdiği sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Halkın isteği doğrultusunda hizmet ve yatırımlar yapan Başkan Büyük, yıllarca yeterli hizmeti alamayan Aşağı Hasinli Mahallesi’ne 12 milyon TL. harcayarak, yol, su ve kanalizasyon sorunu çözdü. Başkan Yusuf Büyük, “Belde halkımız hizmetin en iyisine ve en güzeline layıktır. Yeni hizmetler kazandırmak için durmak yok, yola devam” dedi.

Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, 2,5 yıllık görev süresinde 7 milyon TL. ile devraldığı Belediye’yi yaklaşık 30 milyon TL.’lik yatırım yapar hale getirdi.
Seçim sürecinde Belde’deki eksiklikleri ve vatandaşlardan gelen talepleri tek tek not alan ve göreve seçildiği günden itibaren her bir talebi projelendirerek öncelik sırasına göre gerçekle buluşturan Başkan Büyük, belde merkezi başta olmak üzere, yıllardır ihmal edilen ve yeterince hizmet alamayan Aşağı Hasinli Mahallesi’ni adeta yeniden inşa etti.
BÜYÜK: DURMAK YOK, HİZMETE DEVAM
Yol problemi başta olmak üzere, su, su deposu, su hattı ve kanalizasyon çalışmalarını projelendirerek Yozgat, Ankara ve Kayseri’yi mekik dokuyan Başkan Yusuf Büyük, öncelikli olarak yol problemini çözdü.
Yapıldığı günden itibaren en son 2007 yılında tamir ve bakımdan geçirilen, aradan geçen 14 yıllık sürede hiçbir iyileştirme yapılmayan anayolu önceleyen Başkan Büyük, İl Özel İdaresi işbirliği ile 5 kilometrelik yolu kazıyarak yeniden yaptı.
6 metre genişliğinde olan anayolu 8 metreye çıkaran Belediye Başkanı Yusuf Büyük, su ve kanalizasyon işlerinin tamamlanması için de 8 milyon kaynak temin etti.
Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Belde’ye yapılan hizmet ve yatırımların yanı sıra Aşağı Hasinli Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları şöyle özetledi:
BÜYÜK: YOL SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK
“Bizim 4 tane mahallemiz var. Bize sonradan bağlanan gözbebeğimiz olan Aşağı Hasinli Mahallemize özellikle seçim çalışmalarım sırasında vatandaşların bizden talebi yolları ile ilgili büyük sıkıntıları olduğunu dile getirdiler. Aşağı Hasinli’yi beldemize, ilçemize ve Kayseri’ye bağlayan yolu 2007 yılında yapılmış ve gerçekten yapılması en acil işlerden bir tanesiydi. Bu sene Allah’a şükür ki 5 kilometrelik yolun tamamını kazıyarak 6 bin ton elek altı, bin ton mıcır ve özel idaremizin katkısıyla yolumu yeniden yaptık. Ovakent Beldemize ve Aşağı Hasinli Mahallemize hayırlı olsun. 6 metre olan yol genişliğini de 8 metreye çıkardık. 4 milyona mal oldu.
2007 yılında yapılan ve 15-16 yıldır ihmal edilen bir yolumuzdu. Bu yolu da yaparak vatandaşlara olan sözümüzü yerine getirmiş olduk.
“AŞAĞI HASİNLİ BİZİMLE HİZMETE KAVUŞTU”
Aşağı Hasinli Mahallesi, yeterince hizmet alamamış, bundan önceki dönemlerde yapılan hizmetler yetersiz geldiği için özellikle Aşağı Hasinli Mahallemizin su ve su şebekesiyle alakalı sıkıntısı vardı. Bu sorunu da seçim beyannamesinde yapacağımıza söz verdik. İller Bankası ile yaptığımız girişimler neticesinde su şebekesi ve deposuyla alakalı işlemleri tamamladık. İnşallah en kısa sürede başlamış olacağız.
Bu sezon bitmeden su şebekesini yapacağız. Bu da yaklaşık 2,5 milyon Tl. ye maloldu. Hayırlı uğurlu olsun.
Kanalizasyonu olmayan 4 mahallemizden bir tanesi olan Aşağı Hasinli’nin kanalizasyonla alakalı işlemlerini bitirdik. İhalesi yapıldı. 7 bin 860 bin TL.’ye Aşağı Hasinli’nin kanalizasyonu bitti.
KANALİZASYON DA TAMAMLANIYOR
Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Fuat Oktay’ın desteğiyle kanalizasyonumuzu SUKAP Projesi’ne dahil ettirerek yarısını devletimiz, yarısını Ovakent Belediyesi olarak bizler karşılayacağız. İnşallah Aşağı Hasinli Mahallemizin kanalizasyon işlerini de Nisan ayı itibariyle yapacağız.
Şu an 12 milyona yakın bir yatırım yaptık. Ovakent’imizin Belediyeyi aldığımızda 7 milyon TL. borcu vardı. Aşağı Hasinli Mahallemize yapılan yatırımın ne kadar büyük olduğu bizim mahallemize ne kadar değer verdiğimizin göstergesidir.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ