Oğulcuk cansuyu olacak

Okuduğunuz haber
BARAN KÖY ODASI’NI ŞENLENDİRDİ

Cavlak hizmete açıldı

Anasayfa   /    Güncel    /    Baran Köy Odası’nı şenlendirdi

Baran Köy Odası’nı şenlendirdi

Göreve seçildiği günden itibaren yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla halkın gönlünde taht kuran Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, Belde’de birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğü çalışmalarla “Gönül Belediyeciliği’nin de en güzel örneğini sergiliyor.

GÜNCEL      29 Haziran 2021 - 00:29     0

Baran Köy Odası’nı şenlendirdi

Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, hizmet ve yatırımların yanında; belde halkının birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın daha da pekişmesi noktasında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Seçildiği günden itibaren Belde halkının yaşam standartının yükseltilmesi, parklar, bahçeler, oyun alanları gibi ortak kullanım alanlarını geliştirip güzelleştiren Başkan Baran, köy ve mahalleler için büyük önem arz eden Köy Odaları’nı yeniden canlandırarak, halkın bir araya gelmesini sağlıyor.
Camilerden, okullara, çeşmelerden mezarlıklara varıncaya kadar yenileyen, eksik ve aksaklıkların giderilmesi noktasında maddi ve manevi desteği esirgemeyen Baran, Ömerli Mahallesi’nde de Muhtarlık Odası’nı baştan aşağıya tadilat ettirerek halkın hizmetine sundu.
Mahalle halkının bir araya geldiği, anıların tazelendiği ve eskilerin yad edildiği Oda’yı ziyaret ederek hemşehrileriyle bir kez daha buluşan Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, “Köy Odalarımız bizlerin vazgeçilmezidir. Bizler, bu geleneğin yaşatılarak birlik ve beraberliklerin daha da artması konusunda tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız. Herşey sizin için, her şey sizlerle güzel” dedi.
Başkan Menderes Baran ve meclis üyelerini ağırlayan Köy Muhtarı Hüseyin Eser, “Allah sizlerden razı olsun. Göreve geldiğiniz günden itibaren hiçbir talebimizi geri çevirmediniz. Şu anda bu bir araya gelip sohbet ediyor, geçmişimizi yad ediyorsak bundaki en büyük pay sizlerindir” diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ