ÇİFTÇİ İLLE DE “AKAY” DEDİ

Okuduğunuz haber
BARAN’DAN TARİHİ RESTORASYON

Ömür boyu mutluluklar

Anasayfa   /    Güncel    /    BARAN’DAN TARİHİ RESTORASYON

BARAN’DAN TARİHİ RESTORASYON

31 Aralık 1991 yılında belediye statüsü alarak beldeye dönüşen Yenipazar’da, Belediye Başkanı Menderes Baran sayesinde değişim ve dönüşüm yaşanıyor. Yolundan suyuna, camisinden mezarlığına, parklardan sosyal ve kültürel alanlara varıncaya kadar beldenin her noktasına dokunuşlar yapan Başkan Baran, 30 yıldır bir çivi dahi çakılmayan Belediye Hizmet Binası’nı hayırseverlerin büyük katkısı adeta yeniden inşa etti. Belediye’yi ziyarete gelen vatandaşlar Baran’a teşekkür ederek, “Hizmet binasının eski halinden eser yok şimdi” dediler.

GÜNCEL      09 Temmuz 2021 - 15:08     0

BARAN’DAN TARİHİ RESTORASYON

Bölgenin en başarılı ve sosyal Belediye Başkanlarından birisine sahip olan Yenipazar, Başkan Menderes Baran tarafından büyük değişim ve dönüşümü yaşıyor.
Belde’nin daha da yaşanabilir hale gelmesi, halkın ihtiyaç ve beklentileri noktasında tüm eksiklikleri gideren Belediye Başkanı Baran, Belde’nin kıt kanaat imkanlarının yanı sıra hayırseverlerin katkılarıyla durmadan ve yılmadan hizmet üretmeye devam ediyor.
Yıllardır yapılmayan, halkın beklentilerine cevap vermeyen bir belediyecilikten, Baran ile sosyal ve kültürel belediyeciliğe kavuşan Yenipazar şimdiden Boğazlıyan ve Yozgat’ın gözdesi olmaya aday gözüküyor.
Yenipazar’ın yolundan suyuna, camisinden mezarına, okulundan parklarına varıncaya kadar her alanda dokunuşlar yapan Başkan Baran, “Belediye demek, hizmet demektir. Belediye demek halkın sorun ve beklentilerine cevap vermektir.
İstikrarlı, tutarlı ve sürdürülebilir çalışmalarımızın toplum nezdinde karşılık bulması bizleri daha fazla mutlu ediyor. Yılmadan usanmadan Belde’mizin geri kalmışlık zincirini kırması için çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.
31 Aralık 1991 tarihinde belediye statüsü alarak Belde’ye dönüşen Yenipazar’da, dönemin Belediye Başkanı Mustafa Yaşar tarafından yapılan Hizmet Binası’nı baştan aşağıya restore ettirerek, hemşerilerinin hizmetine sunan Başkan Baran, büyük takdir topladı.
Şeffaf Belediyeciliği’nin en güzel örneğinin sergilendiği, teknoloji ve modern mimarinin öne çıktığı hizmet binasına gelen vatandaşlar, mutluluklarını Başkan’a ileterek, “Allah sizden razı olsun. Hizmet binası Beldemize yakışır bir hale gelmiş. Eski halinden eser kalmamış” şeklinde konuştu.
Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Menderes Baran, şöyle konuştu:
“Yenipazar Belediye hizmet binası mimari restorasyon ve tadilat çalışmaları ile Yenipazar Belediyesi, Yenipazar'a yakışır bir görünüm kazandı.
Kasabamızda çok uzun yıllardır atıl binalarda hizmet vermek zorunda olan ve ihtiyacı önem arz eden Belediye Hizmet Binasını mimari restorasyon ve tadilat çalışmaları tamamlanarak Yenipazar'ımıza yakışır bir görünüm kazandı.
Yenilenen yüzüyle Belediye Binasının Yenipazar'a hayırlı olmasını, nice güzel çalışma ve hizmetlere vesile olacak olan bu kurumun her daim siz hemşehrilerimizin hizmetine kullanmak üzere hayırlara vesile olmasını diliyorum.
BÜTÜN HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ