Paşaoğlu, günümüzü kutladı

Okuduğunuz haber
AYNI ANDA TÜM OKULLARDA İSTİKLAL MARŞI OKUNDU

Şeker’den rekor üretim

Anasayfa   /    Güncel    /    Aynı anda tüm okullarda İstiklal Marşı okundu

Aynı anda tüm okullarda İstiklal Marşı okundu

Boğazlıyan’da bütün okullarda saat 10.00’da İstiklal Marşı okundu.

GÜNCEL      11 Ocak 2021 - 21:36     0

Aynı anda tüm okullarda İstiklal Marşı okundu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından daha önce duyurulduğu şekilde Boğazlıyan’daki bütün okullarda bayrak töreni yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.
11 Ocak Pazartesi sabahı (dün) tüm Türkiye’de 81 ilde ve bütün ilçelerde olduğu gibi Boğazlıyan’da da saat 10.00'da, okul bahçelerinde, okul yöneticileri ve diğer görevli personelin katılımıyla bayrak töreni yapıldı. Öğrenciler ve aileler, törene evlerinden, balkonlarından, pencerelerinden ve TRT EBA televizyonu kanallarından eşlik ederek İstiklal Marşı'nı okudular.
Törene katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek; “Bu sabah İstiklal Marşı'mızı Milli Şehit Kaymakam Kemal Bey Anadolu Lisesi’nde okuduk. Okulumuzdaki öğretmen arkadaşlarımızla eğitim öğretime dair sohbet ettik. Özverili çalışmaları için mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.
Şimşek, “Bugün yaptığımız bu faaliyetle marşımızın okunuşu ile ilgili çocuklarımız da öğretmenlerimiz de başka bir farkındalığı da gündeme getirmiş olduk. Ben tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin İstiklal Marşı’nı okurken duydukları heyecanı paylaşıyorum ve hepsini güzel bir hafta diliyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ