BİR ÇINAR’I DAHA KAYBETTİK

Okuduğunuz haber
“ATA’YA MEKTUP” ÖDÜLLENDİRİLDİ

‘Bi hareketine bakar hayat’

Anasayfa   /    Güncel    /    “ATA’YA MEKTUP” ÖDÜLLENDİRİLDİ

“ATA’YA MEKTUP” ÖDÜLLENDİRİLDİ

Belediye hizmetleri başta olmak üzere; İlçe ekonomisine, istihdamına, sosyal ve kültürel alanlarda yaptığı yatırımların yanı sıra eğiteme vermiş olduğu destek ve katkılarla sık sık gündeme gelen Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Mektup” konulu şiir ve kompozisyon yarışmasına katılarak dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. Başkan Coşar, “Her zaman olduğu gibi çocuklarımızın yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

GÜNCEL      08 Kasim 2021 - 10:53     0

 “ATA’YA MEKTUP” ÖDÜLLENDİRİLDİ

Boğazlıyan Belediyesi tarafından düzenlenen ve 359 öğrencinin katılım sağladığı “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Mektup” konulu şiir ve kompozisyon yarışması sonrasında ödül töreni düzenlendi.
Belediye Kongre ve Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine; Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Başkan Gökhan Coşar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öcal Öcalan, Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nuri Erkoç, Boğazlıyan Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Köksal Kılıçaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek başta olmak üzere okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.
Törende konuşma yapan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Çocuklarımızın Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan hayranlığı, sevgisi, saygısı, bağlılığı ve özlemi ile büyüdüğünü görmek beni çok mutlu etti” dedi.
Katılım sağlayan tüm öğrencileri tebrik eden ve dereceye giren öğrencileri yürekten kutlayan Başkan Coşar, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Yarışma süresince tüm aşamalarında emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz başta olmak üzere öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ediyorum.
Her zaman olduğu gibi çocuklarımızın yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz.”
Konuşmalar sonrasında, yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ