MHP’den yardım kampanyası

Okuduğunuz haber
AŞI OLMAYAN KALMASIN!

Boğazlıyan’da yollar yenileniyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Aşı olmayan kalmasın!

Aşı olmayan kalmasın!

Boğazlıyan Kaymakamı Fatih Gülnar, “Tüm vatandaşlarımızı randevu almaya gerek olmadan Cumhuriyet Meydanı’nda aşı olmaya bekliyoruz” dedi.

GÜNCEL      03 Agustos 2021 - 00:11     0

Aşı olmayan kalmasın!

Boğazlıyan Kaymakamı Fatih Gülnar, Kovid-19 ile mücadelede fedakarca görev yapan sağlık ekiplerinin çalışmalarına katıldı. Sağlık çalışanlarının hafta içi ve hafta sonu demeden fedakarca çalıştıklarını belirten Kaymakam Gülnar, vatandaşların aşı yaptırarak bu çabaya destek vermelerini istedi.

Boğazlıyan ilçesinde sırası gelmesine rağmen yeni tip koranavirüs (Covid-19) aşısını yaptırmayan vatandaşlara çağrıda bulunan İlçe Kaymakamı Fatih Gülnar, salgınla mücadelede başarının aşı olmaktan geçtiğini belirterek, şartları taşıyan vatandaşların Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan çadırda aşı olmaya davet etti.
İlçe merkezinde aşı yaptırmayan kişilerle görüşen sağlık ekiplerinin ziyaretlerine zaman zaman eşlik eden Kaymakam Gülnar, İlçe Sağlık Müdürlüğü’nce kurulan çadırın aşılama hizmetini vatandaşların ayağına getirdiğini ifade etti.
Cumhuriyet Meydanı’na gelerek aşı çalışmalarına katılan Gülnar, vatandaşın bu çabaya destek vermesini istedi.
"Boğazlıyan’da tüm sağlık birimlerimizle beraber koordinasyon halinde aşılama faaliyetlerine devam ediyoruz. Bugün de yeni bir çalışma ile Cumhuriyet Meydanı’nda aşılama faaliyetini vatandaşımızın hizmetine sunduk.
Hedef nüfusumuza ne kadar yaklaşırsak bulaş zincirini kırmamız o kadar kolay olacak. Aşısı yapılması gereken bir miktar daha vatandaşımız kaldı onlardan da aynı hassasiyeti bekliyoruz. Çünkü aşı toplumsal olarak da korunmamız için önümüzdeki en büyük etken. Eğer toplumsal hayatın kesintiye uğramadan devam etmesini istiyorsak, aşılamamızı en kısa zamanda tamamlamamız gerekiyor."
Kaymakam Fatih Gülnar, aşı konusunda tedirgin olanlara, kendilerinin de aşı olduğunu anlatıp onları salgınla mücadeleye ortak edeceklerini kaydetti.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ