Hep birlikte, daha ileriye

Okuduğunuz haber
ANKARA'DA BOĞAZLIYAN ZİRVESİ

REİS’TEN VEDA ZİYARETİ

Anasayfa   /    Güncel    /    Ankara'da Boğazlıyan zirvesi

Ankara'da Boğazlıyan zirvesi

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Belde Belediye Başkanları ve İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı ile birlikte bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak amacıyla gittiği Ankara'da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı ziyaret etti.

GÜNCEL      17 Haziran 2021 - 00:44     0

Ankara'da Boğazlıyan zirvesi

Yozgat'ın yetiştirdiği büyük değerlerden birisi olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Fuat Oktay'ı Boğazlıyan heyeti ziyaret etti.
Gerek Boğazlıyan'ın gerekse Yozgat ve ülkenin sorunları ile yakinen ilgilenen, bölgenin kalkınması ve gelişmesi için ortaya konulacak her türlü fikir ve projeye destek veren ve konunun takipçisi olacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Fuat Oktay, Boğazlıyan heyetini kabul etti.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşmede, Boğazlıyan'da yapımı devam eden Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile diğer yatırımlara ilişkin konular görüşüldü.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Boğazlıyan AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altuntaş ve Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük ile İl Genel Meclis üyeleri Mikayil Demir ve Muktat Erdem ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülten Ulusoy ve Gençlik Kolları Başkanı Tolga Altunpolat'ın da katıldığı ziyarette heyet Boğazlıyan'a verdikleri destekten ötürü Oktay'a teşekkürlerini iletti.
Boğazlıyan'ın sanayi, tarım, ekonomi ve istihdam ile yeni yatırımların ele alındığı görüşmede Boğazlıyan heyetini kabul eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Boğazlıyanlı hemşerilerine selam ve sevgilerini iletti.
Boğazlıyan'da açıkladığı projelerle adından söz ettiren, Boğazlıyan'ın ufuk çizgisini geliştiren ve beklentilerini de artıran Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar ve beraberindeki heyet Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'la Ankara'da bir araya geldi.
Boğazlıyan'da huzur, hoşgörü, istikrar ve istihdam sağlamak için kolları sıvayan Başkan Coşar, oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a Boğazlıyan halkının selamını iletti.
COŞAR; "YATIRIMLARLA İLGİLİ BİLGİ SUNDUK"
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, "İlçemizin ekonomisine, sanayi ve ticari faaliyetlerine, istihdam gelişimine katkı sağlayacak olan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi ile devam eden ve yakın zamanda başlayacak olan yeni yatırımlarla birlikte, yapmayı planladığımız projelerle ilgili sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay'a bilgi sunduk." dedi.
Ankara'da gerçekleştirilen ziyareti değerlendiren Başkan Coşar, "Ülkemizin aydınlık yarınları için gece gündüz demeden çalışan, gönlü her zaman milletimizle birlikte olan Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay Beyefendiyi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ziyaret ettik.
İlçemizin ekonomisine, sanayi ve ticari faaliyetlerine, istihdam gelişimine katkı sağlayacak Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi ile devam eden ve yakın zamanda başlayacak olan yeni yatırımlarla birlikte, yapmayı planladığımız projelerle ilgili bilgiler aktardık.
Bizleri makamında kabul eden, ilçemizin projelerine ve ihtiyaçlarına olumlu yaklaşımları nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımıza şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyor, gönlü güzel hemşehrilerime ilettiği selamlarını ve sevgilerini paylaşıyorum." ifadelerini kullandı.
DÜĞENCİ; "VERİMLİ BİR GÖRÜŞME OLDU"
Boğazlıyan'a katkı sağlayacak bu tür görüşme ve diyaloglara önem verdiklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci ise, Ankara ziyaretinin son derece verimli geçtiğini aktardı.
Düğenci, "Sayın Oktay, Boğazlıyan halkımıza selamlarını iletti. İlgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Hükumetimizin katkı ve destekleriyle birlikte beraberlik içerisinde Boğazlıyan'da daha çok hizmet üreteceğiz, durmak yok yola devam" diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ