KAYA: FIRSATI KAÇIRMAYIN

Okuduğunuz haber
ALTINTAŞ, STK BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Anasayfa   /    Güncel    /    ALTINTAŞ, STK BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

ALTINTAŞ, STK BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

İYİ Parti Ankara Milletvekili Hemşehrimiz Prof Dr. Ayhan Altıntaş, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Boğazlıyan’da Sivil Toplum Kuruluş başkanları ile bir araya geldi.

GÜNCEL      17 Agustos 2021 - 00:21     0

 ALTINTAŞ, STK BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

Boğazlıyan’ın sosyo-ekonomik durumu ve ülke gündemindeki konuların ele alındığı değerlendirme toplantısında konuşan Altıntaş, bölgenin sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinleyip, sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında girişimlerde bulunmak üzere notlar aldıklarını ifade eden belirterek STK Başkanlarına misafirperverlikten ötürü teşekkürler etti.

Bir dizi ziyaretler, değerlendirmeler ve incelemelerde bulunmak üzere Yozgat’a gelen İYİ Parti Ankara Milletvekili hemşehrimiz Prof. Dr. Ayhan Altıntaş’ın son durağı Boğazlıyan oldu.
Beraberinde, İl Başkanı Metin Özışık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti MKYK Üyesi Akın Uyar’la birlikte ilçemize gelen Altıntaş, İYİ Parti İlçe Başkanı Baki Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerce karşılandı.
Başkan Baki Şahin’den ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Ayhan Altıntaş ve beraberindekiler daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, sorun ve beklentileri dinledi.
Daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’na geçen Milletvekili Prof. Dr. Ayhan Altıntaş, burada TSO Başkanı Öcal Öcalan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş, Nakliyeciler Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan ve çok sayıda partililerle buluştu.
Oda Başkanları’ndan çalışmalar hakkında bilgiler alan Altıntaş, Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde bölgenin sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinleyip, sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında girişimlerde bulunmak üzere notlar aldıklarını ifade ederek misafirperverlikten ötürü Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkürlerini iletti.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ