Yine yeni yeniden

Okuduğunuz haber
ALPARSLAN SÜRPRİZİ

Arabaşı bahane, birlik şahane

Anasayfa   /    Siyaset    /    Alparslan sürprizi

Alparslan sürprizi

AK Parti’nin, 3 Aralık Pazartesi günü sona erecek İl Genel Meclis Üyeliği müracaat süresinin dolmasına sayılı günler kalırken, son dakika bilgisi Menderes Alparslan için geldi.

SİYASET      29 Kasim 2018 - 21:33     0

Alparslan sürprizi

Yenipazar Beldesi’nin yetiştirdiği mümtaz şahsiyetlerden, girişimci, işadamı, AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Menderes Alparslan’ın, AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylığı için son günü beklediği öğrenildi.
Böylesi bir duyum, partililer tarafından sevinçle karşılanırken, Alparslan’ın yakın kaynaklarından edinilen bilgiye göre; yıllardır siyasetin içinde olan, halk tarafından sevilip sayılan, bölgeyi, beldeleri ve köyleri çok iyi tanıyan Menderes Alparslan’ın, böylesi bir kararı alacak olmasında kendisine gelen yoğun baskıların etkin olacağı dile getirildi.
Alparslan’ın ise son kararı henüz vermediği ve 3 Aralık Pazartesi günü aday adayı olup olmayacağı noktasında açıklama yapması bekleniyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ