EN İTİBARLI MARKA

Okuduğunuz haber
AKAY İTİBARI ARTIRDI

KAYSERİ ŞEKER SPK'YA BAŞVURDU

Anasayfa   /    Güncel    /    AKAY İTİBARI ARTIRDI

AKAY İTİBARI ARTIRDI

Ovakentli pancar üreticilerinden Mehmet Mert, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ın liderliği hem Kayseri Şeker’in hem de pancar üreticilerinin itibarlı markalar arasına girdiğini söyledi.  Başkan Akay’ı, “Sığınılacak bir liman” olarak niteleyen Mert, “Sayın Başkanımızın bizlere yapmış olduğu katkılar, verdiği desteklerle daha güçlüyüz” dedi. 

GÜNCEL      07 Mart 2023 - 00:09     0

AKAY İTİBARI ARTIRDI

Ovakentli pancar üreticilerinden Mehmet Mert, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ın, liderliğinde Kayseri Şeker’in, Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen endeks sonuçlarına göre şeker sektöründe Türkiye’nin en itibarlı markası arasında yer almasının haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.
Başkan Akay’ın, sadece fabrikaların değil, pancar üreticilerini de itibarlı hale getirdiğini belirten Mert, “Başkanımızdan Allah razı olsun. O’nun sayesinde hem fabrikalarımız hem de bizler rekor üstüne rekor kırar hale geldik” diye konuştu.
TARLAYA KRAVATLA GİTSEK YERİDİR
Yaklaşık 40 yıldır Kayseri Şeker Fabrikası’na pancar teslim ettiğini, geçmiş dönemde yaşadıkları zorluklar ve çektikleri sıkıntılar karşısında pancar üretimini bırakmayı düşündüğünü hatırlatan Mehmet Mert, bu kararını Başkan Hüseyin Akay’ın göreve gelmesiyle birlikte değiştirdiğini söyledi.
Mert, “Ekimi, dikimi, sulamayı, ilaçlamayı, sökümü ve nakliyesini tamamen makinalarla yapıyoruz. Pancar üretimi hiç bu kadar kolay ve hızlı bir şekilde olmamıştı. Başkanımız Hüseyin Akay sayesinde, pancarımızı cebimizden bir kuruş para çıkmadan fabrikaya teslim ediyoruz. Bu bizim için büyük bir nimet. Dolayısıyla bizlere bu kolaylığı sağlayan Başkanımız sayın Hüseyin Akay da bizim için bir nimettir, kıymetlimizdir” şeklinde konuştu.
AKAY BAŞIMIZ TACIDIR
Mehmet Mert, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“53 yaşındayım. Yaklaşık 40 yıldır pancar ekiyorum. Geçmiş dönemde pancar ekiminde, sökümünde zorlandığımız, ara verdiğimiz dönemler oldu. Zaman zaman bırakmayı dahi düşündüm. Ancak, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığı görevine sayın Hüseyin Akay’ın gelmesiyle birlikte tüm düşüncelerim değişti. 
Son 12 yıldır severek ve isteyerek pancar ekiyorum ve sayın Başkan’ın bize vermiş olduğu imkanlarla pancar üreticisi olmanın ayrıcalığını hep birlikte yaşıyoruz. 
Sayın Akay liderliğinde hiçbir sorun yaşamadık. Bizlerin güçlenmesi ve daha fazla kazanması için çalışan Akay Başkanımız, bizlerin olduğu gibi Kayseri Şeker’i de şeker sektöründe Türkiye’nin en itibarlı firmaları haline getirmiştir. Biz sayın Başkanımızla ne kadar gurur duysak azdır. Fabrikalarımızın bu noktaya gelmesi hem bizlerin hem de gelecek nesillerimiz için büyük önem arz etmektedir.
Başkanımız sayın Hüseyin Akay başta olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne, Genel Müdür ve yardımcılarına, fabrika çalışanlarına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ