EĞİTİM AŞIĞI BELEDİYE BAŞKANI

Okuduğunuz haber
AK PARTİ’DE YARIŞ BAŞLIYOR

OKUL YOLUNDA FECİ KAZA

Anasayfa   /    Siyaset    /    AK PARTİ’DE YARIŞ BAŞLIYOR

AK PARTİ’DE YARIŞ BAŞLIYOR

7 Ekim 2019 tarihinde başlayacak Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 7’nci Olağan Kongre süreci öncesi siyasi kulisler de hız kazandı. Siyasi kulislerde yapılan yorumlara göre, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci’nin yanı sıra Bayram Eroğlu, M. İsmail Paşaoğlu, Ahmet Deniz, Ahmet Afşar, Gökhan Güzar ve Volkan Yerlikaya adaylık için ön plana çıkan isimler arasında gösteriliyor.

SİYASET      03 Ekim 2019 - 13:26     0

AK PARTİ’DE YARIŞ BAŞLIYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 7 Ekim 2019 tarihinde başlayacak 7’nci Olağan Kongre süreci, siyasi kulisleri şimdiden hareketlendirdi.
Siyasi aktörlerin öne çıktığı, bir dönem ilçe başkanlığı, il genel meclis üyeliği, belediye başkan yardımcılığı gibi AK Parti’nin her kademesinde görev alan isimlerin konuşulması, AK Parti’nin zenginliği olarak değerlendiriliyor.
Öne çıkan isimlerin aday olması durumunda Parti’nin teşkilatçı yapısını bilen isimlerden oluşması, seçimin daha renkli geçeceğinin göstergesi.
İsimleri adaylık için geçen, Bayram Eroğlu, M. İsmail Paşaoğlu, Ahmet Deniz, Ahmet Afşar, Gökhan Güzar ve Volkan Yerlikaya gibi isimlerin Boğazlıyan’da siyaseten her birinin ayrı ayrı bir izi, ayrı ayrı bir hizmetinin bulunması, AK Partilileri şimdiden heyecanlandırıyor.
Henüz adaylığını açıklayan olmasa da kulislerde yapılan değerlendirmelerde, anılan isimlerin aday olabilecekleri konuşuluyor.
ADAYLIK İÇİN İSMİ ÖNE ÇIKANLARI HATIRLAYALIM

EROĞLU İSMİ YENİDEN
AK Parti’nin 3 dönem Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyeliği’ni başarıyla yürüten ve 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde yeniden aday olmayacağını açıklayarak partililerini üzen Bayram Eroğlu’nun isminin adaylık için geçmesi, AK Partililer de heyecan yarattı.
PAŞAOĞLU ÖN PLANDA
AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren bir neferi olarak AK Parti bayrağını en önde taşıyan, Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı döneminde AK Parti’nin kuruluş aşamasında Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın çalışma arkadaşlığını yapan ve halen ilçe yönetim kurulu üyesi olan M. İsmail Paşaoğlu’nun ismi de İlçe Başkanlığı adaylığında öne çıkıyor.
DENİZ BÜYÜK KAZANÇ OLUR
2014 Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti’den Belediye Kontenjan Adayı olan ve 5 yıllık Belediye Başkan Yardımcılığı görevi süresince yapmış olduğu hizmet ve çalışmalarla ismini devamlı hafızalarda tutan Ziraat Yüksek Mühendisi Ahmet Deniz’in ismi de kulislerde adaylık için konuşuluyor.
AFŞAR DA DEĞERLENDİRİLMELİ
Bir dönem AK Parti İlçe Başkan Yardımcılığı görevini başarılı bir şekilde yürüten ve 2014 Mahalli İdareler Seçimi’nde AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyesi seçilen Ahmet Afşar’ın da aday olabileceği partililer tarafından dillendiriliyor. Partililer, eğitimciliğinin yanı sıra, siyasi tecrübesinden istifade edilebilecek bir isim olarak gördükleri Ahmet Afşar’ın, adaylık için ben de varım demesinin bekliyorlar.
GÜZAR’IN ŞANSI YÜKSEK
2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde ismi Boğazlıyan Belediye Başkanlığı’nın kazanılmasında büyük emekleri bulunan, halen teşkilatta İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Gökhan Güzar’ın da aday olacağı kulislerde sıkça konuşulan isimler arasında yer alıyor.
YERLİKAYA ADIM ADIM İLERLİYOR
Hem ticarette, hem de siyasetteki çalışmalarıyla toplumun sevilen yüzü olan Volkan Yerlikaya, halen yürüttüğü teşkilattaki yönetim kurulu üyeliğini Başkanlıkla taçlandıracağının konuşulduğu kulislerde; genç, dinamik ve geniş çevreye hitap eden Yerlikaya’yı da şanslı görüyor.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ