Acı bilanço

Okuduğunuz haber
AFŞAR: “İSTİKRAR SÜRSÜN”

Sırçalı’nın Koçyiğit’i var

Anasayfa   /    Siyaset    /    Afşar: “İstikrar sürsün”

Afşar: “İstikrar sürsün”

AK Parti’li İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Afşar, AK Parti’den İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.

SİYASET      27 Kasim 2018 - 20:20     0

Afşar: “İstikrar sürsün”

AK Parti Boğazlıyan ilçe teşkilatında gerçekleşen programda İlçe Başkanı Osman Düğenci’ye İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı için dilekçesini teslim eden Ahmet Afşar, “Birlik ve beraberliği ön planda tutarak, Boğazlıyan halkımıza şeffaf ve ulaşılabilir bir anlayışla hizmetlerde bulunduk. Projelerimizde hizmeti ön planda tutarak, daha gelişmiş bir Boğazlıyan anlamında önemli bir yol aldık. İstikrarın sürmesi için, Boğazlıyan’ın daha da gelişmesi için İl Genel Meclis Üyeliğine aday adaylığı başvurumu yaptım” dedi.
Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri ile ilgili partilerde aday adaylığı başvuruları sürüyor.
Başarılı çalışmaları ile dikkat çeken, Boğazlıyan’a İl Özel İdaresi bütçesinden gelen payların eşit şekilde dağılmasına öncülük ederek, hizmetlerin artmasına vesile olan İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Afşar, aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Bilgi birikim ve tecrübelerini hizmete döndüren, Boğazlıyan’da gerek köyler, gerekse beldelerde hizmet bayrağını daha yukarı taşımak için tekrar bu göreve talip olan Afşar, bugüne kadar oluşan bilgi birikim ve tecrübelerini yaşadığı Boğazlıyan’a ve bölgesinin yararına sunmak arzusunda olduğunu söyledi.
Boğazlıyan’ın kalkınması, yeni yatırım ve hizmetlerin artarak devamı için aday adayı olduğunu açıklayan Afşar, Boğazlıyan’da beldeleri ve her köyü çok iyi tanıdığını ve her bölgede de hizmetlerinin bulunduğunu hatırlattı.
Ahmet Afşar, insanların koydukları hedeflere inandıkları doğrultuda başarı kazandıklarına inandığını dile getirerek, “Ben de bu uğurda koyduğum hedeflerime inanarak aday adaylığı başvurumu yaptım. Boğazlıyan’a ve İlimize hizmet etmek benim için gurur verici bir sorumluluktur. Bu nedenle tecrübelerimin de hizmetlerin artmasında bana ışık tutacağına inanıyorum” diye konuştu.
“Bu yola çıkmamın temel sebebi Boğazlıyan’a olan sevdamdır” diyen Afşar, şunları kaydetti.
“Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen tüm arkadaşlarıma ve İlçe halkımıza teşekkür ediyorum. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip eylesin. Bilgi birikimimi, edindiğim tecrübeleri Boğazlıyan halkımıza bundan sonra da daha iyi hizmet edebilme adına yerel yönetimlerin en seçkin, en demokratik, en özerk yapısı olan il genel meclisi üyeliği aday adaylığı için başvuru evraklarımı tamamlayarak yaptım. Bundan sonra takdir önce partimizin, sonra Boğazlıyan halkının. AK Parti’de aktif siyaset yapmaktayım. Geçmiş dönemde ilçe yönetiminde yönetim kurulunda görevlerde bulundum. Şuan Yozgat İl Genel Meclisi’nde AK Parti’yi temsilen görev yapmaktayım. Bütün arkadaşlara da başarılar diliyorum.”
AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ise, bilgi, birikim ve tecrübesi ile Boğazlıyan’a önemli hizmetlerde bulunan İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Afşar’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileğinde bulundu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ