GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Okuduğunuz haber
103 YILLIK COŞKU

POLAT’A ANLAMLI ZİYARET

Anasayfa   /    Güncel    /    103 YILLIK COŞKU

103 YILLIK COŞKU

Türk milletinin kendi bağımsızlık ve özgürlüğünü kendi iradesiyle sağlamak üzere Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlattığı kurtuluş mücadelesinin başlangıç tarihi olan 19 Mayıs, milli onuru için direnenlerin, bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkanların, vatan sevgisini canından üstün tutanların, birlik ve bütünlük içinde tutsaklığa karşı koyanların yazdığı destanın 103. yılı coşkuyla kutlanacak.

GÜNCEL      18 Mayis 2022 - 23:35     0

103 YILLIK COŞKU

Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere hediye ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yarın ilçemizde de coşku ile kutlanacak.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de bir dizi etkinlik ile kutlanacak.
Kutlama dahilinde farklı etkinlikler düzenlenecek. Kutlamalar 19 Mayıs sabahı saat 09.00’da Cumhuriyet alanında başlayacak. Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından kutlama programı, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Türk bayrağının göndere çekilmesiyle devam edecek.
Kutlamalara daha sonra saat 09.30’da Boğazlıyan kapalı spor salonunda devam edecek.
Burada; Programın açılış konuşmasını Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ömer Aynalı yapacak. Daha sonra Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından folklor gösterileri ve halk oyunları ile bayrak örme gösterisi, sportif yarışmalarla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yılı coşku ile kutlanacak.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ