GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Okuduğunuz haber
10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

KARDEŞLER KASAP VE ŞARKÜTERİ AÇILDI

Anasayfa   /    Güncel    /    10 Ocak Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

10 Ocak Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkan Yardımcısı Ahmet Önen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

GÜNCEL      11 Ocak 2023 - 23:14     0

10 Ocak Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkan Yardımcısı Ahmet Önen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. 
Önen; “Bütün gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü gönülden tebrik ederken, bu vesileyle hürmet ve muhabbetlerimi sunuyor, aileleriyle birlikte saadet ve selamet diliyorum… Basın bir ilin, bir Ülkenin; gözü, kulağı ve sesidir. Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir. Binbir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan değerli gazetecilerimizin çabaları takdir edilmesi gereken bir durumdur. Aklı ve ahlakı yerli, irade ve kalbi milli olan, kalemini esir vermemiş, şahsiyet kalesini düşürmemiş gazetecilerimiz şanı büyük mücadele vermektedirler. Basının demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde ifa ettiği bu hizmet, zorlukları nedeniyle her türlü takdiri hak etmektedir. Bu bağlamda basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışan tüm çalışan gazetecilerimize başarılar diliyorum. Günümüzün zorlu salgın koşullarında görevlerini İfa etmek için fedakarca bir gayret ortaya koyan. Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda her şartta görevlerinin peşinde koşan. Bu anlamlı günde basın şehitlerimizi yad ediyor, tüm Gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yürekten kutluyorum. Tüm gazeteci arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ